Acasă Monden Roxana Ciuhulescu a inceput sesiunea de examene

Roxana Ciuhulescu a inceput sesiunea de examene

DISTRIBUIȚI

-Voi avea o saptamana de groaza-, marturiseste, emotionata, Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea -Promotorului- saptamanal de la PRO TV. Ei bine, motivul ingrijorarii vedetei este unul academic, pe data de 15 ianuarie Roxana incepand sesiunea de examene. Studenta in anul III la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, vedeta PRO TV are de dat in aceasta sesiune doar trei examene.


Chiar daca timpul sau liber este o pasare rara, Roxana isi gaseste cateva ore pe noapte pentru a studia domeniul psihologiei, care o fascineaza de mult timp. -Nu cred ca voi profesa vreodata psihologia. Sunt foarte realista si imi dau seama ca nu voi fi niciodata un fin psiholog, insa ador acest domeniu, pentru ca ma ajuta sa imi dau seama mai repede despre ceea ce gandesc oamenii-, spune femeia cu cele mai lungi picioare din Romania. Data de 15 ianuarie a fost piatra de incercare a acestei sesiuni pentru frumoasa Roxana si asta pentru ca a avut un examen oral la -Psihodiagnostic-, -o materie dificila si un profesor pe masura-, marturiseste vedeta PRO TV. Cu adevarat greu va fi insa la vara, cand Roxana va trebui sa demonstreze cat de multe stie la materia -Psihologie organizationala-, cea mai grea disciplina a anului III de facultate.

-Am intrat deja in panica-, spune alertata Roxana gandindu-se la anul care va veni. -Voi avea licenta si nu concep sa nu o iau din prima incercare-, spune studenta silitoare, care si-a facut deja planul pentru lucrarea de licenta, pe care vrea sa o aiba gata in vara, pana incepe ultimul an de facultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.