Acasă IT & Comunicatii Sefii intreprinderilor clujene vor lua lectii de Internet

Sefii intreprinderilor clujene vor lua lectii de Internet

DISTRIBUIȚI

Sefii de intreprinderi vor beneficia, incepand din acest an, de cursuri de utilizare a Internetului, au declarat, la Cluj-Napoca, organizatorii unui proiect de implementare a structurilor multimedia in domeniul economic romanesc.

Reprezentantii Asociatiei Patronilor si Meseriasilor Cluj si cei ai Asociatiei Alter Ego din Deva au precizat ca intentioneaza realizarea, cu sprijinul mai multor institutii ale administratiei locale Hunedoara si a Ambasadei Elvetiei la Bucuresti, a unui program, finantat pentru trei ani de Confederatia Elvetica, care sa asigure formarea, in mediul economic romanesc, a unei culturi in domeniul Internet-ului si al tehnologiei Multimedia.

Initiatorii proiectului afirma ca una dintre cele mai importante etape ale proiectului o constituie organizarea de cursuri pentru formarea profesionala a sefilor de intreprinderi si a utilizatorilor de calculatoare din institutiile economice. Acestia urmeaza sa fie initiati nu doar in utilizarea resurselor Internet din economie, ci si in ceea ce priveste meseriile generate de dezvoltarea actuala a tehnologiei.

De asemenea, proiectul are in vedere stimularea dezvoltarii mediilor de afaceri romanesti prin adoptarea -metodelor moderne de gestionare si promovare a activitatii intreprinderilor prin folosirea Internet-ului si a instrumentelor multimedia-. Avand in vedere dezvoltarea noilor tehnologii, proiectul include organizarea de cursuri in noi meserii: webmaster, infodesigner, administrator de retea, programator web, administrator baze de date, operator pentru comert electronic etc.

Organizarea efectiva a proiectului va fi abordata incepand din data de 10 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.