Acasă IT & Comunicatii Yahoo isi uneste fortele cu Verizon pentru un nou serviciu

Yahoo isi uneste fortele cu Verizon pentru un nou serviciu

Compania americana de telefonie Verizon Communications Inc. si portalul de Internet Yahoo Inc. au anuntat ca isi unesc eforturile in scopul lansarii unui nou serviciu Internet de mare viteza, care va fi mai ieftin decat cele oferite de operatorii de cablu si providerii de servicii dial-up.

Pentru 14,95 dolari pe luna, abonatii vor putea sa descarce pagini web prin intermediul unei linii digitale cu o viteza de pana la 768 kilobiti si o viteza de upload de 128 kilobiti. Noul serviciu este mai ieftin, necesitand un contract de un an, oferind acces la serviciile speciale oferite de Yahoo, cum este cazul protectiei antivirus, fisiere audio si video on-demand si acces la arhivele foto ale Yahoo. Verizon estima initial ca va putea lansa noul serviciu incepand cu ziua de marti, insa un comunicat publicat marti pe pagina de Internet a portalului Yahoo anunta amanarea datei de lansare a noului serviciu DSL.

In termeni de viteza de transmisie a datelor, Verizon este in urma celor de la SBC Communications, care impreuna cu Yahoo au lansat in luna iunie 2005 un serviciu Internet DSL cu o viteza de 1,5 megabiti, dublu comparativ cu oferta de la Verizon, la acelasi pret de 14,95 dolari. Clientii Verizon care doresc sa beneficieze de viteze comparabile de transmisie a datelor ca si oferta SBC, trebuie sa plateasca intre 19,95 si 37,95 dolari pe luna. Cu toate acestea noul serviciu DSL oferit de Verizon este mai ieftin decat oferta dial-up a celor de la America Online, oferta care are un pret de 23,90 dolari pe luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.