Home Politic Abuz de funcție:Ponta folosește Corpul de Control al Guvernului pentru a-l ține...

Abuz de funcție:Ponta folosește Corpul de Control al Guvernului pentru a-l ține în Sibiu pe Iohannis în campanie

DISTRIBUIŢI

Victor Ponta e disperat să iasă președinte și ar face orice pentru asta. Inspectorii Corpului de Control al Guvernului au fost trimişi în Sibiu, pentru a verifica mai multe retrocedări făcute în anul 2010, atunci când Klaus Iohannis era atât primar al Sibiului, cât şi preşedinte al comisiei pentru retrocedări a municipalităţii.
 
În urmă cu o săptămână, ANRP prin PSD-istul George Băeșu, a anunţat că retrocedările făcute de Klaus Iohannis în ultimii ani vor fi verificate și ce să vezi, s-a ales exact această săptămână pentru această verificare. În mod evident această declanșare a controlului de către Guvern și ANRP exact între cele două tururi de scrutin are ca scop blocarea lui Iohannis în Sibiu.

Legea 78/2000 prevede că „în cazul infracţiunilor de abuz în serviciu sau de uzurpare a funcţiei, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, limitele speciale ale pedepsei se majorează cu o treime.” Adică de la un maxim de 7 ani la 9 ani și 4 luni. Aviz pentru Băeșu și Ponta!

Folosul necuvenit al lui Ponta este în mod evident orice vot obținut în plus prin această menevră de a-l bloca în Sibiu pe Klaus Iohannis pentru a da explicații Corpului de control al premierului.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.