Acasă Politic Agramata Maria Grapini lovește din nou

Agramata Maria Grapini lovește din nou

DISTRIBUIȚI

Nu credeam că ne putem „mândri” cu un fost ministru al României mai agramat decât Liviu Pop. Cu ocazia Crăciunului, „erudita” Grapini ne-a anunțat printr-o postare pe facebook că: „la noi au fost multi,multi colindatori! Frumosi imbracati ,cu colinzi adevarate!”
Fosta „olimpică la limba română” după cum se lăuda, (desigur participantă la faza pe bancă), ne-a oripilat de nenumărate ori cu postările sau cuvântările sale.
Astfel, la părăsirea funcției de ministru aceasta a declarat: „Pentru guvernanți este foarte greu să explice cetățeanului, mediului de afaceri, de ce este rău astăzi. Astăzi este rău pentru că ieri au fost politice proaste. Trebuie mediatizat foarte mult, să știe societățile că dacă cineva mai îndrăznește să îi pună poprire pe cont”.

Nici luna aprilie nu există pentru fostul ministru: „Tribunalele comerciale din april vor funcționa… ”, a mai spus fostul ministru.

După un an și două luni în fotoliul de ministru, Maria Grapini este recunoscătoare echipei sale. „Vreau să le mulțumesc echipei”, a spus Maria Grapini.

Apar și unele probleme cu cifrele… „2013 s-a încheiat cu o creștere a numărului de turiști de 3,7. Am spus că în 2014 creșterea va fi cu 50% mai mare decât în 2013”, a adăugat fostul ministru.

Într-o emisiune televizată la DIGI 24 , Grapini a fost făcută praf de Cristian preda:

„Astăzi, la întâlnirea de pe stradă, singurul reproș care l-am avut apropo de ce spunea dl. Preda…”, a spus Maria Grapini.

„Pe care, doamnă, ați vrut să spuneți”, a întrerupt-o Cristian Preda. „Pe care”, a insistat el, însă Maria Grapini și-a continuat pledoaria, fără să pară tulburată de corectura lui Cristian Preda și fără să dea semne că și-ar fi dat seama că a făcut o greșeală.

 „Calitatea limbii române practicată de dvs e o problemă”, i-a spus Cristian Preda. „Ei, lăsați, nu mă învățați dvs limba română!”, a cerut Maria Grapini. „Ba vă învăț, că sunt profesor”, a fost replica lui Cristian Preda. Aşa că lecţia a continuat.

Într-un alt moment al discuției, Cristian Preda i-a corectat Mariei Grapini pronunția în cazul numelui psihologului Aurora Liiceanu, pe care candidata PC îl rostea „Liceeanu”.

„Doamna Grapini, în primul rând v-aș ruga – am făcut și mai devreme apelul ăsta – să aveți grijă la limba română”, i-a spus Cristian Preda. „Pe doamna o cheamă Li-i-ceanu. Aurora Liiceanu. Este o importantă autoare”, a completat el.

Deranjată de data aceasta de corectură, Maria Grapini i-a răspuns lui Cristian Preda: „Da, domnu’ Preda, stați liniștit, că știu limba română. N-aveți altă observație decât asta? Liceanu(!) o cheamă, am și cărțile ei și stați liniștit, ca o știu! Învățați jurnaliștii dvs. ce cărți a scris Ileana Vulpescu, că nu știau zilele trecute”, a adăugat fostul ministru al Turismului.

„Dna Grapini, sunt convins că ați fi fost un bun profesor de jurnalism”, a replicat Cristian Preda.

Într-o altă postare pe facebook, Grapini ne anunța „Am incheeat ziua cu intalnirea la Parlament cu delegatiile a celor 14 tari care au participat la Conferinta regionala Strategia Dunarii. O zi plina de actiuni care vor aduce efecte pozitive in viitor”,

Când urma să participe la o întâlnire cu tinerii din Partidul Conservator aceasta ne-a spus că va discuta cu ei despre ”cum influiențează comunicarea ,cariera” ca în altă postare să ne indemne să ne ”înbrăcăm” cu ie.
„Va doresc o seara placuta… si racoroasa! Nu uitati ca maine IA este sarbatorita! Sa va inbracati cu ie, daca aveti! Este bluza noastra traditionala!”, scria europarlamentarul cu altă ocazie.

Și exemplele pot continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.