Acasă Politic Ajuns printre cei mai importanți oameni din România, Nelu Tătaru ne taie...

Ajuns printre cei mai importanți oameni din România, Nelu Tătaru ne taie entuziasmul: deocamdată doar sperăm la relaxare pe 15 mai

DISTRIBUIȚI

Pe 22 aprilie, președintele Klaus Iohannis declara că românii vor fi obligați să poarte mască după data de 15 mai pentru o perioadă nedeterminată, dar și că starea de urgență NU va fi prelungită încă o dată.

Aflat sâmbătă într-o vizită la Vaslui, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, l-a contrazis pe președintele Iohannis vorbind despre faptul că România nu a depăşit încă punctul critic al pandemiei cu noul coronavirus. De două săptămâni,  Tătaru a îndemnat la prudenţă.

”După Sărbătorile Pascale, acest weekend este unul foarte important. Vedeţi şi dumneavoastră, este frumos afară, este ziua mare, este tradiţie a weekend-ului de 1, 2 şi 3 mai. Este o tradiţie în care lumea ieşea, se întâlnea cu cunoscuţii. Este un 1 Mai diferit faţă de alţi ani. Dar, repet, la fel ca şi de Sărbătorile Pascale, aceste sărbători, acest 1 Mai trebuie să fie altfel pentru a avea în anii următori 1 Mai şi Sărbători Pascale normale, cu cei apropiaţi, cu cei dragi nouă, nu numai una, două sau trei persoane poate”, a spus Tătaru la Digi24. El i-a îndemnat pe oameni să nu renunţe la măsurile de prudenţă şi la distanţarea socială întrucât nu este momentul.
”Suntem pe panta ascendentă a pandemiei. Avem o transmitere comunitară accentuată. Avem peste 12.000 de cazuri, multe asimptomatice, şi circa 200 de pacienţi în Terapie Intensivă. N-am ajuns în vârful pantei. Îndemn la izolare, nu discutăm acum decât de precauţie, de prudenţă. Deocamdată doar sperăm la relaxare.”

4 COMENTARII

  1. VREM DOVEZI SI ARGUMNETE MEDICALE , NU PASCALE, NU AFACERISTE DE TIP MAFOT, NU PROSTESTI CA PANA ACUM DACA DESPEPT AI FI , DACA NU ESTI NICI DE UN FEL DE SUPARARE LASANE CA NU NE DEARNJEZI soldovene impruputat de undeva ca STEFAN CEL MARE NU TE LASA SA TE NASTI PE DOMENIUL SAU….

  2. Clasa politruca de dupa 1989 din ROMANIA nu s-a format si dezvoltat pe principiul MERITOCRATIEI ci pe cel al PROSTOCRATIEI si al CLEPTOCRATIEI….de unde sa avem o TARA CA AFARA…???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.