Acasă Politic Alexandru Rafila negociază cu Ponta o candidatură la Primăria Capitalei

Alexandru Rafila negociază cu Ponta o candidatură la Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

Alexandru Rafila, reprezentantul României în OMS și președinte al Societății Române de Microbiologie, ar putea fi candidatul Pro România pentru funcția supremă din București. Medicul Rafila ar fi negociat cu Victor Ponta, dar un eventual anunț va fi făcut abia săptămâna viitoare.

Probabil că Rafila are datorii la Ponta care l-a propus pentru România la OMS că altfel nu se explică o candidatură fără șanse a acestuia.

Ponta a răspuns unei întrebări legate de candidatura lui Rafila, nu a negat infiormația și a spus că totul va fi cunoscut în zilele următoare. Liderul Pro România a recunoscut doar că a negociat, chiar și miercuri, cu Robert Negoiță, pentru a propune cu noul partid înființat de acesta, ”București 2020”, candidați și proiecte comune pentru capitală.

”Săptămâna viitoare o să ne anunțăm candidații la București. noi credem că ar trebui amânate alegerile, dar trebuie să fim pregătiți. Am avut o discuție, azi, cu Robert Negoiță, ca să vedem ce putem face pentru București. O să prezentăm și persoanele, săptămâna viitoare.”, a declarat Victor Ponta la România TV.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.