Acasă Politic Andronescu s-a înțeles cu Dragnea să-i ia locul lui Firea: „a ajuns...

Andronescu s-a înțeles cu Dragnea să-i ia locul lui Firea: „a ajuns pe funcții mari fără să își asume valorile partidului”

DISTRIBUIȚI

Ecaterina Andronescu e în cărți pentru șefia celei mai importante filiale a PSD, cea din București, a anunțat Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al formațiunii, vineri seara, la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Ștefănescu a spus că o va propune pe senatoare să îi ia locul Gabrielei Firea în fruntea PSD București, acolo unde primarul general are mandat interimar.

Andronescu a acuzat-o pe Firea că a ajuns pe funcții mari în partid prea repede, fără să își asume valorile PSD.

”Unii au intrat prea repede în partid și au ajuns pe funcții mari fără să își asume valorile partidului.”, a spus Ecaterina Andronescu la România TV.

Firea a intrat în direct și a răspuns imediat:

”Nu mă intimidează nici doamna care a spus, mai devreme, că am ajuns prea repede în funcții mari. Doamna a spus că sunt colegi din PSD care au venit din presă în partid, au luat funcții și nu au știu ce să facă cu ele. Îi transmist acestei doamne respectabile pe care în continuare o apreciez, s-a bucurat de aprecierea mea și când eram în presă, se bucură în continuare, dar îi transmit că orice funcție se câștigă. Am muncit, am luptat, am fost aleasă de colegii mei. Dacă nu aveam o valoarea profesională nu mă punea numeni sa fiu candidatul PSD.

Ne-a spus domnul Ștefănescu, a decretat cineva va fi șef, au stabilit la Scroviștea, probabil. Nu e nici statutar, nici moral.

În loc să stopeze ce spunea domnul Ștefănescu, i-a dat apă la moară. Eu o respect în continuare.”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea.

1 COMENTARIU

  1. cum sa nu o respecti pe „abramburia” „garantata politic ” de „primarul care o fost …dar nu mai este ” pre numele sau din buletin cetateana Andronescu si care , la o sedinta a psd Bucuresti,apaluda frenetic „vanturile ” care ii ieseau pe gura garantuluoi sau politic, semianalfabetul pre numele sau Vanghelie !!! se poate sa nu respecti asemena persoana !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.