Acasă Politic Au început luptele în PSD pe locul lui Dragnea: Tudose crede că...

Au început luptele în PSD pe locul lui Dragnea: Tudose crede că Firea nu a luat „cea mai inspirată decizie”

DISTRIBUIȚI

Tot mai mulți membri marcanți ai PSD discută pe la colțuri că Dragnea face rău PSD și că trebuie schimbat, cu unul din cei trei posibili înlocuitori Mihai Tudose, Nicolae Bădălău sau Gabriela Firea. De altfel recent Firea și-a scos ghiarele la premierul Tudose: noi l-am propus şi l-am propulsat în această funcţie.  Nicolae Bădălău anunța cum câteva zile că îl va schimba pe ministrul Sănătății Florian Bodog cu giurgiuveanca lui, Elena Dinu.

Prezent joi la sediul Guvernului, premierul Mihai Tudose a fost întâmpinat de jurnaliștii care îl așteptau să vină la serviciu deși astăzi este zi liberă: Acesta le-a spus ziariștilor că „nu este cea mai inspirată decizie” organizarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei.

„Nu cred că este cea mai inspirată decizie un târg în mijloc. (…) În primul rând, (…) pe unde ajunge omul acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni. Nu știu, e complicat”, a declarat șeful Guvernului, la Palatul Victoria, referindu-se la intenția primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un târg de Crăciun în Piața Victoriei.

Întrebat dacă intenționează să discute cu Firea pe acest subiect, Tudose a răspuns: „Eu cred că-și va da seama că nu e cea mai inspirată alegere. Mai mult, se și interpretează. Am înțeles că se face târg ca să nu mai vină nu știu cine. (…) Să vină, fără nicio problemă”.

1 COMENTARIU

  1. tanti GABRIELA FIREA este o …… care stie sa minta si sa fure bani de la lucrarile necesare in Bucuresti ( asfaltat strazi ,centura capitalei , scoli , spitalul cu care se lauda ? etc. ) si sa-i dea pe la firmele de casa pentru pus panselute, bancute ,statui ,concerte,etc . Omul nepotrivit la locul nepotrivit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.