Home Politic Firea îi arată colții premierului Tudose: noi l-am propus şi l-am propulsat...

Firea îi arată colții premierului Tudose: noi l-am propus şi l-am propulsat în această funcţie

DISTRIBUIŢI

Scandalul din interiorul PSD nu s-a terminat, dar premierul Mihai Tudose primeşte un avertisment chiar de la vârful PSD. Primarul Capitalei şi vicepreşedintele social democraţilor, Gabriela Firea a făcut anunţul în direct la România TV.

„Nu vreau să pun gaz pe foc. Nu vreau să transmit mesaje toxice. Îmi măsor foarte bine cuvintele. Nu mai trebuie să părem că suntem două tabere, una a lui Liviu Dragnea şi una a premierului Mihai Tudose. Cine are alte gânduri, ar trebui să părăsească onorabil această echipă”, a spus Firea.

Primarul Capitalei crede că Mihai Tudose a regretat faptul că a cerut public demisia mai multor miniştri. „Au fost anumite persoane care transmiteau un mesaj, pe urmă spuneau premierului altceva. Au căzut amândoi de acord că orice sursă de tensiune să fie rezolvată pe loc pentru a nu se mai acumula tensiuni. Tensiunea a apărut din cauza unor miniştri şi consilieri. Mie aşa mi s-a părut, că i-a părut rău ce a spus. Că a regretat. Nu a vrut să se întâmple acest episod. E un premier politic pentru că noi l-am propus şi l-am propulsat în această funcţie”, a mai spus Firea.

Apoi, Firea, cu un glas care se dorea suav a povestit gata-gata să scape și ea o lăcrimioară: „Au fost şi luări de poziţie cu lacrimi în ochi. E de necrezut, e strigător la cer să vezi că românii au ales o majoritate şi din trei în trei luni se inventează ceva. Au fost mesaje de unitate, la abandonarea orgoliilor personale din partea tututor celor din partid. Nu au fost alte ameninţări cu demisii. Pe Lia Olguţa Vasilescu şi Doina Pană le-am rugat să nu facă un astfel de gest, să demisioneze. Suntem trişti că s-a ajuns la o asemenea situaţie”, a suspinat complet lipsită de grație, Firea.

Ziarul Curentul a dezvăluit înainte de ședința CEX de joi că Gabriela Firea a bătut palma cu Liviu Dragnea să-l susțină contra lui Tudose promițându-i-se o funcție publică importantă pentru Pandele care va demisiona de la Primăria Voluntari.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.