Acasă Politic Firea a bătut palma cu Dragnea: îl susține contra lui Tudose promițându-i-se...

Firea a bătut palma cu Dragnea: îl susține contra lui Tudose promițându-i-se o funcție publică importantă pentru Pandele

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea a stat în expectativă până azi în scandalul Tudose-Dragnea deși în cazul Grindeanu a fost vârf de lance în lupta pentru demiterea acestuia. Surse concordante ne-au informat că Gabriela Firea a negociat cu Liviu Dragnea susținerea ei și a soțului său contra numirii de către plenul reunit al celor două Camere  a lui Florentin Costel Pandele, care va demisiona de la Primăria Voluntari, în funcția de preşedinte al Comitetului de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglemetare în Domeniul Energiei (ANRE) pentru un mandat de cinci ani. Mandatul actualului președinte, Nicolae Havrileţ expiră luna aceasta.

Daddy joacă tare! Revenim cu amănunte!

Update ora 15.50. Gabriela Firea președinta PSD București și Ilfov a ajuns la sediul partidului din Kiseleff unde este programată ședința CEX. La intrare Firea l-a crticat pe premierul Tudose, fără a-i rosti numele, că și-a exprimat nemulțumirile în public, în loc să o facă în interiorul partidului, lucru cu care ea nu este deloc de acord.

Foto:constanta.press

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.