Acasă Politic Băsescu face jocurile în Consiliul General, Firea devine marioneta lui

Băsescu face jocurile în Consiliul General, Firea devine marioneta lui

DISTRIBUIȚI

Amuzante sunt căile politicii, mai ales când numele lui Traian Băsescu apare pronunțat în legătură cu o majoritate. O lună a lăsat-o Băsescu pe Firea să se creadă conducătoare și să dea dispoziții și interviuri triumfătoare. După fuziunea PMP-UNPR, majoritatea PSD-ALDE- UNPR ce număra 28 de consilieri față de cei 27 ai opoziției formate din PNL, PMP, USB are acum, în noua formulă PSD-ALDE-noul PMP, 32 de consilieri și ghiciți cine dictează. Dacă Firea și PSD-ALDE nu fac ce spune Traian Băsescu, cei patru PMP-iști din consiliu trec la opoziție și cu un singur fost UNPR-ist se formează o altă majoritate iar Firea pierde puterea în București, nemaiputând să-și impună tăierile de arbori, oprirea activităților culturale și alte fantezii ale ei de țață.
Iar va șterge Băsescu cu ea pe jos, acum via Robert Turcescu care va fi impus viceprimar.
Firea s-a bâlbâit la Antena3 pe acest subiect.
”Azi m-am întâlnit cu Valeriu Steriu, mi-a spus că se va ocupa de noua formațiune (PMP-UNPR – n.r.) pe Capitală și nu mi-a făcut propunerea ca domnul Robert Turcescu să fie susținut de noi pentru funcția de viceprimar. Probabil e un zvon ce s-a auzit”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, joi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
Întrebată dacă totuși este posibil să se ajungă la această variantă, Firea a răspuns: ”Nu cred că se va întâmpla acest lucru. Dacă bucureștenii au votat ca eu să fiu primar pe lista PSD-UNPR și noi avem majoritate, dvs ce credeți?”.
Noi credem că așa cum PSD a dat afară de la guvernare o parte din USL-ul ales de români, așa se va întâmpla și acum dacă Firea nu va face ce spune Traian Băsescu.
Ce zile a ajuns mahalagioaica să trăiască: acum cîteva luni îi cerea președintelui să-i ceară iertare ca să-l scape așa-zisul dosar penal de amenințare, acum trebuie să se ploconească la el. Foarte, foarte bun, Băsescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.