Home Politic Băsescu: „Ponta tot Ponta, iar Ponta tot mincinos”

Băsescu: „Ponta tot Ponta, iar Ponta tot mincinos”

DISTRIBUIŢI

Astăzi, la Congresul PSD Victor Ponta s-a lăudat singur ce bun prim-ministru este el. Traian Băsescu l-a ascultat și a postat pe pagina sa de facebook noi acuzații la adresa lui Ponta și a PSD:

„La Congresul de astăzi al PSD, în timpul unui discurs mincinos despre propriile realizări la guvernare, Victor Viorel se plîngea că nu a fost validat votul de la referendumul de destituire din vara anului 2012, susţinînd că pentru el VOTUL POPORULUI este mai important decît instituţiile şi legile. Nu-i mai amintesc că se făleşte cu un vot furat şi în urma unor proceduri care au blocat funcţionarea CCR.
Dar dacă are atît respect pentru votul românilor, cum se face că, împreună cu gaşca din jurul său, le-a blocat dreptul la vot la prezidenţialele din noiembrie 2014. Sau poate tot din dragoste pentru români şi respect pentru votul lor nu a promovat legislaţia prin care să avem un parlament cu 300 de parlamentari în urmare a unui referendum validat de CCR. Sau o ultimă probă a respectului pentru votul românilor, oare cum o mai fi cu votul prin corespondenţă?
Şi atunci unde este respectul pentru popor şi votul său?”

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.