Home Politic Băsescu umilit în fiecare zi de procurori pentru toți sonații, bolșevicul Iliescu...

Băsescu umilit în fiecare zi de procurori pentru toți sonații, bolșevicul Iliescu audiat în secret

DISTRIBUIŢI

Dacă vă puteți imagina, în România există și discriminarea foștilor președinți. Așa că Ion Iliescu este audiat la Parchetul General fără televiziuni, fără ca cineva să afle timp de DOUĂ luni despre această audiere, în timp ce Traian Băsescu este umilit zilnic ba la parchet pentru fițele lui Firea, ba la instanțe pentru plângerile unor sonați: că a furat cu un general american din banii pentru răscumpărarea jurnaliștilor, că a mințit că demisionează în cinci minute și nu a mai demisionat sau că a tâlhărit o jurnalistă. Dar chiar așa? Dar chiar nu se poate altfel? Cu discreție totuși și pentru fostul președinte Băsescu? Doar bolșevicul Ion Iliescu merită? Păi ia să ne apucăm și noi să inventăm tot felul de cretinisme despre Iliescu și să-i facem plângeri penale că de Mineriadă și Revoluție nu le pasă procurorilor români: că a mințit în Der Spiegel, că a refuzat să se întâlnească cu reprezentanții comisiei LIBE, că i-a dat Băsescu 2 milioane din cei 4 furați din răscumpărarea jurnaliștilor, că scrie pe blog deși el nu se pricepe la calculatoare, că orice. Să vedem, îl arată și pe el procurorii la teveuri? Cât despre tărăgănarea unei soluții în așa zisa amenințare proferată de Băsescu față de Firea deja atingem culmea ridicolului. Firea se victimizează în fiecare zi la televizor că ce amenințată a fost ea acum un an deși această infracțiune ar presupune că i s-a creat o stare de temere victimei. Ca să dovedească Firea că s-a temut, procurorul ar trebui să nu țină seama de trecutul său: a ultragiat, a amenințat, a șantajat, după cum am arătat AICI. Știți cum vine asta? Bute merge prin piață și vine unul la el și-i spune: dacă nu stai în banca ta, te bat. Oare simte Bute o stare de temere?
Ion Iliescu a fost audiat de procurorii Parchetului General într-un dosar legat de posibile locuri de detenție ale CIA pe teritoriul României în urmă cu două luni.

Audierea s-a făcut la cererea avocatului unui saudit care a susține că ar fi fost torturat în România într-o astfel de închisoare. Plângerea a fost depusă la PÎCCJ după ce Ion Iliescu a acordat publicației germane „Der Spiegel” un interviu în care a spus că „Aliaţii americani ne-au cerut să oferim o locaţie”,  explicând că a aprobat solicitarea „în principiu”, detaliile fiind stabilite de Ioan Talpeş, care fusese director al Serviciului de Informaţii Externe, iar atunci era şef al Administraţiei prezidenţiale şi şef al Departamentului prezidenţial pentru Securitatea Naţională.
 Ioan Talpeş, care în 2003 era şef al Administraţiei prezidenţiale şi şef al Departamentului prezidenţial pentru Securitatea Naţională, a confirmat că preşedintele de la acea vreme, Ion Iliescu, i-a dat „mână liberă” să se ocupe de problema oferirii unui sediu destinat CIA.

Talpeş a precizat că locaţia a fost oferită în Bucureşti, fiind utilizată în perioada 2003-2006, explicând că acest sediu nu mai există în prezent.

Potrivit fostului consilier prezidenţial, autorităţile române ar fi transmis CIA că nu aşteptau informaţii despre activităţile desfăşurate în acel sediu. „Nu am văzut personal locaţia. Eram conştienţi că puteau fi lucruri periculoase”, a spus Talpeş, potrivit Der Spiegel.

Bolșevici bătrâni, dacă nu știți ce vorbiți, nu mai dați interviuri că vă treziți săltați de mascați pentru trădare.
Talpeș a declarat recent într-un alt interviu  că Putin îi făcea confidențe în particular după cum am arătat AICI.

Așteptăm audierea lui ILIESCU pentru luare de mită

Iliescu acuzat de luare de mită de un fost analist CIA

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.