Acasă Politic Becali: Sunt fericit că nu Traian Băsescu a ordonat arestarea mea

Becali: Sunt fericit că nu Traian Băsescu a ordonat arestarea mea

DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul Gigi Becali a declarat că l-a acuzat pe nedrept pe Traian Băsescu pentru arestarea sa și i-a cerut scuze pentru injuriile numeroase pe care i le-a adus.
„Sunt foarte fericit că am aflat că nu Traian Băsescu a fost în spatele arestării mele. Chiar îi cer scuze pentru cåte injurii i-am adus în convorbirile telefonice pe care le-am purtat. La timpul potrivit, voi spune cine s-a aflat în spatele arestării. Nu mă bucur pentru că mi-era frică de Băsescu, ci pentru că bănuiam un om nevinovat“, a declarat finanțatorul clubului Steaua, duminică, la GSP Tv.
Gigi Becali a vorbit și despre prietenia dintre el și liderul PSD Viorel Hrebenciuc și a spus că nu social-democratul l-a convins să candideze la alegerile prezidențiale din această toamnă.
„Nu este adevărat că Hrebenciuc m-a convins să candidez. El chiar mi-a spus: „Tot nu te-ai potolit după ce ai pățit cu DNA-ul și cu mașina?“ Cu Hrebenciuc sunt prieten, vorbim, discutăm, dar niciodată nu se bagă în ideologia mea politică“, a mai declarat acesta.
După o scurtă vizită la Țebea, unde a participat cåteva minute la ceremonia de celebrare a lui Avram Iancu, Gigi Becali s-a dus la Mediaș unde se afla echipa de fotbal Steaua.
Acolo, a făcut poze cu fanii steliști, dar a avut parte și de un incident cu tentă politică. Unul dintre oamenii prezenți acolo l-a apostrofat pe europarlamentar, dar n-a rămas fără replică din partea lui Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.