Home Politic BEC:legea nu permite înlocuirea membrilor secțiilor de votare cu angajați MAE. Guvernul...

BEC:legea nu permite înlocuirea membrilor secțiilor de votare cu angajați MAE. Guvernul a alocat ieri 850.000 de RON pentru cheltuieli cu personalul MAE

DISTRIBUIŢI

 Deși BEC a decis că nu există vreun impediment legal pentru înființarea de noi secții în diaspora, MAE a propus alte măsuri, toate în afara legii: schimbarea adreselor secțiilor de vot și înlocuirea membrilor secțiilor de votare cu angajați MAE.

Citește și Incredibil! Meleșcanu a cerut voie la BEC să schimbe adresele actualelor secții de vot din străinătate
Astăzi Meleșcanu a comunicat sec: Ministerul anunță că a luat notă de comunicatul BEC prin care se respinge solicitarea referitoare la „posibilitatea ca membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare care nu se prezintă în ziua votului să poată fi înlocuiți cu persoanele propuse de MAE”.

În acest context, MAE lansează un apel către toți membrii desemnați în birourile secțiilor de votare din străinătate de a se prezenta în ziua votării la secțiile de votare și a-și îndeplini, „fără excepție”, atribuțiile care le revin în desfășurarea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Meleșcanu nu precizează nimic despre suma alocată. Ce se va întâmpla cu ea?  Dar pe cine să intereseze, nu? Dar nu-i nimic: MAE rezolvă votul cu apeluri iar Guvernul îi alocă 850000 de RON pentru cheltuieli de personal. Ce bine lucrează Ponta cu Meleșcanu. Parcă-i și mai bine decât cu Corlățean care era mai tânăr și mai ager.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.