Home Life Vomitivii Oana și Viorel Lis din nou în direct la TV

Vomitivii Oana și Viorel Lis din nou în direct la TV

DISTRIBUIŢI

”Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, pare că a cedat scandalului în care a fost implicat în aceste zile, iar acum este imobilizat la pat. Soțul Oanei Lis a primit ingrijiri medicale, iar acum are nevoie de repaus la pat. Fostul edil este în perfuzii, iar starea de sanatate nu ii permite sa mai iasa din casa. Acasă la familia Lis a ajuns o ambulanta a unei clinici particulare. Fostul edil s-a arătat foarte nemulțumit de faptul că televiziunile au ajuns imediat la domiciliul său.” relatează astăzi presa mondenă. Povestea grasei Oana Lis, cu sânii ajungându-i până la genunchi și care se crede „gagică” și a penibilului său soț Viorel Lis care pare aproape viu, a devenit de nesuportat.
Transmisiile în direct cu Viorel Lis care întreabă: “Vreți să transmiteți în direct când mor, nu? Sunt medicamente pe care le iau în fiecare zi! De câteva ore mă doare inima puțin, acum mi-am mai revenit puțin, însă nu așa cum trebuie! Medicul mi-a spus să stau liniștit, iar acum vreau să îmi revin. O să vină din nou cineva să vadă ce îmi mai face. Așa mi se face mie rău din când în când!”.

În acest timp, în studioul Antenei 1 se aflau Oana și presupusul său amant. Așteptăm în cel mai scurt timp să-i vedem făcând sex în studio că dacă nu știați, CNA-ul a murit în România.

Pe de altă parte, Oana Lis aflată în studio, cu o coafură de zici că-i conectată la 220V declară: „Am momente în care plâng și momente în care râd. Mă bucur că nu plâng toată ziua. Am momente când sunt terminată și nu îmi doresc să mai trăiesc. Dacă am prieteni care mă fac să rad și să mă scoată din starea mea, atunci mă simt mai bine.  Cred că sunt labilă psihic.” Băi umflată urâtă, chiar crezi că nu ne-am dat seama de asta?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.