Home Politic Zgonea nu permite accesul în Parlament al deputaților din Comisia pentru diaspora...

Zgonea nu permite accesul în Parlament al deputaților din Comisia pentru diaspora pentru ședința privind votul din străinătate

DISTRIBUIŢI

PSD-istul Valeriu Zgonea a interzis accesul presei și al deputaților în sediul Parlamentului pentru a discutra problema votului din străinătate. PSD face orice pentru ca diaspora să NU VOTEZE!

Membrii Comisiei pentru romanii din afara granitelor tarii a Camerei Deputatilor au decis sa tina in curtea cladirii Parlamentului sedinta in care ar fi trebuie sa il audieze pe ministrul de Externe, Teodor Melescanu, pentru ca sunt impiedicati de Biroului Permanent sa intre in cladire.

Pentru ca sedinta nu a fost aprobata de conducerea Camerei Deputatilor, aceasta nu se poate tine, a declarat, potrivit Realitatea Tv, deputatul PNL Mircea Dolha, membru al Comisiei pentru Romanii de pretutindeni. El a spus ca membrii comisiei vor incerca sa tina sedinta chiar si in afara Parlamentului, intr-un alt loc sau in curtea cladirii si ca situatia este anormala, avand in vedere ca Biroul Permanent stia de aceasta sedinta de saptamana trecuta.

Potrivit aceleiasi surse, nici presa nu este lasata sa intre in cladirea Parlamentului.

La aceasta sedinta ar fi urmat sa fie audiati noul ministru de Externe, Teodor Melescanu, si Bogdan Stanoevici, ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni.

Temele de dezbatere fusesera anuntate pe site-ul Camerei deputatilor si erau legate de „numarul de sectii de vot suplimentare, a cabinelor din interiorul sectiilor de votare, formularele pentru declaratiile pe proprie raspundere pentru votanti si restul materialelor necesare desfasurarii procesului electoral”.

Melescanu a fost numit ministru al Afacerilor Externe luni, dupa demisia lui Titus Corlatean, care si-a depus mandatul in urma numeroaselor probleme inregistrat pe 2 noiembrie la votul din diaspora si al protestelor care au urmat, pe fondul acestor nemultumiri.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.