Acasă Politic Beizadea de lider PSD: după ce a prejudiciat statul cu 4 milioane...

Beizadea de lider PSD: după ce a prejudiciat statul cu 4 milioane de Euro ca notar s-a vrut cântăreață de R&B iar acum e deputată

DISTRIBUIȚI

Nicolae Ceaușescu și-a făcut unul din cei trei copii mare politician, pe Nicușor. În anul 2017 în România s-a atins culmea nepotismului: un lider PSD și-a făcut fiica deputat după ce în legislatura anterioară își pusese fiul în această funcție. Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma a reușit să-și bage fata în Parlament după ce doi deputați aleși au renunțat la funcții, unul dintre aceștia declarând pentru news.ro că „eu sunt membru de partid şi soldat al partidului”. Vă amintiți de isterica deputată care striga la deputatul USR Iulian Bulai să n-o filmeze? Se numește Andreea Cosma are 42 de ani și e fiica tatălui său. Acum e membră în Comisia Juridică a Camerei Deputaților. În 2015 DNA a trimis-o în judecată pentru că în calitate de notar public „a autentificat contractele de vânzare cumpărare prin care S.C. PLOPENI INDUSTRIAL PARC S.A. a înstrăinat mai multe imobile ce făceau parte din activul „Ciuperceasca”, fără respectarea dispozițiilor legale în vigoare privind achizițiile publice și fără a se ține seama nici măcar de valorile minimale ce trebuiau a fi avute în vedere potrivit studiului de evaluare „Valori de piață-etalon minim informativ” practicat de Camera Notarilor Publici Prahova la data încheierii contractelor de vânzare-cumpărare, respectiv la nivelul anului 2008.
Prin încheierea unui număr de 9 contracte de vânzare-cumpărare, în perioada 11.06.2008 – 04.07.2008, prejudiciul cauzat prin vânzarea activului „Ciuperceasca” este în sumă de 17.603.853,34 lei, reprezentând diferența între valoarea de preluare a bunurilor vândute și prețul vânzării.”

La o săptămână de la autentificarea contractelor, pe 11 iulie 2008, Andreea care avea pe atunci 33 de ani s-a căsătorit cu Rami Saad, un cetățean de origine libaneză. Nunta estimată la 250.000 de dolari a avut loc în Beirut (Liban), iar mireasa a purtat o rochie în valoare de 22.000 de dolari cu cristale Swarovski care o făcea să pară mai tânără cu jumătate de an. Andreea a postat filmul nunții pe contul personal de YouTube pe care îl puteți vizona la finalul articolului.

Un an mai târziu, prințesica de 34 de ani s-a vrut cântăreață de R&B și a lansat un videoclip (pe care îl puteți vizona la finalul articolului) sub numele DEEA în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată dar nu putem să nu remarcăm aspectul corespunzător pentru cei 34 de ani. Dacă te filmezi în chiloți și sutien și te pui pe internet doar nu te aștepți ca privitorii să comenteze despre ce cărți ai fi putut citi. Deși acceptabilă din punct de vedere fizic, Deea nu a avut deloc succes ca artistă, ceea ce ne face să ne gândim că pasionații de muzică visează la fete dezbrăcate dar mai tinerele, cu carnea mai tare, așa cum și noi preferăm păsările de curte celor de la crescătorii. Neapreciată ca artistă, Deea face un copil cu libanezul de care apoi divorțează. În 2014 reușește să spargă căsnicia unui pilot care-i devenise amant, semn că și la aproape 40 de ani Andreea încă se menținea bine.
N-a trecut o lună de când e deputat PSD că Deea a și făcut o criză de răzgâiere în Parlament cerând unui deputat USR să nu o mai filmeze pe holul instituției. Așteptăm de la parlamentarii USR să o enerveze atât de tare încât aceasta să-și rupă hainele de pe ea de nervi. Promitem să vă informăm detaliat despre evoluția cu vârsta a formelor sale pe care cu generozitate, Deea ni le-a dezvăluit.
Și în final nu putem să nu menționăm că bărbații Cosma din familie au fost deja condamnați la închisoare cu executare: Mircea la 8 ani și Vlad la 5. Pentru Deea apreciem un 7.

{youtube}_oAjGhITKSU{/youtube}                         {youtube}2hEsd9eLLDc{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.