Acasă Politic Beizadeaua pusă secretar de stat la MAE în locul unui absolvent de...

Beizadeaua pusă secretar de stat la MAE în locul unui absolvent de Sorbona a fost executată silit în instanță pentru neplata unui credit

DISTRIBUIȚI

Ministerul Afacerilor Externe se află într-o situaţie jenantă, după ce s-a aflat că unul dintre secretarii de stat cu responsabilităţi cruciale în relaţiile cu UE este vânat de recuperatori. Gabriel Winzer, secretar de stat în MAE, a ajuns la mâna recuperatorilor de credite, firma OTP Faktoring ZRT obținând în instanță o decizie de executare silită, fără drept de apel, informează Newsweek.

Pe 5 iulie 2018, secretarul de stat Gabriel Cristian Winzer a fost dat în judecată de OTP Faktoring ZRT. Firma, în calitate de creditor, a solicitat Judecătoriei Sector 3 să aprobe executarea silită a lui Winzer pentru că acesta nu a returnat banii împrumutați. Câteva zile mai târziu, pe 17 iulie, instanța a admis cererea firmei și a „încuviințat executarea silită, fără cale de atac”.

Winzer a fost numit în MAE de PSD în locul conferențiarului universitar Ştefan Popescu care are un doctorat la prestigioasa universitate Sorbona.

Cristian este fiul maiorului în rezervă Petru Winzer, cel care, în 2013 a fost prins copiind la un concurs la Curtea de Conturi atunci când nerușinatul era lector universitar și auditor în cadrul Departamentului XI al Curţii de Conturi, care verifică activitatea Ministerului Apărării, Ministerului de Interne, Ministerului Afacerilor Externe şi a televiziunii publice. Petru Winzer a fost prins copiind la examenul pentru ocuparea postului cu pricina și a fost exclus din concurs. Winzer avea asupra lui o copiuță cu subiectele pe care le avea de tratat, iar cea care a descoperit frauda a fost chiar șefa lui, consilierul de conturi Georgeta Carmen Stănescu. Tot la Curtea de Conturi lucra, în 2013, și fiica lui Petru Winzer, Rebeca Andra Winzer, care ocupa un post de consilier.
Mama secretarului de stat din MAE, Anişoara Winzer, a fost cadru militar și mâna dreaptă a controversatului preşedinte al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, colonelul Mircea Dogaru cel care a propus desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA, ANI şi CNSAS.

 

9 COMENTARII

  1. A fost prins cu FIȚUICI și nu a fost exclus din examen? Păi și atunci cum de lucrează la Curtea de Conturi pe 8000 lei pe lună și are pensie de peste 5000 lei pe lună acest mare intelectual. Doar vedeți declarații de avere pe site-ul ANI, apoi să îmi spuneți cum a cumpărat beizedeaua asta perversă în 2007 când era un mucos toate proprietățile din Iași.

  2. „Winzer a fost numit în MAE de PSD în locul conferențiarului universitar Ştefan Popescu care are un doctorat la prestigioasa universitate Sorbona.” Ar mai fi ceva de lamurit? Ce alte merite trebuie sa mai aiba baietasul asta, altele decat ca este baiatul lui tata si membru PSD?

  3. Toti analfabetii si ticalosii de psd-isti isi pun in locuri bine platite odraslele. Cei care am trait si pe vremea „impuscatului” stim ca se proceda la fel. Ceea ce nu stim este cat timp tinerii educati vor mai putea sa suporte asta!
    Servilia Oancea, presedinte Alianta Civica, filiala Iasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.