Acasă Politic Boc îi recomandă lui Preda să se preocupe de propriul său viitor...

Boc îi recomandă lui Preda să se preocupe de propriul său viitor politic

DISTRIBUIȚI

Liderul PDL, premierul Emil Boc  i-a transmis europarlamentarului democrat-liberal Cristian Preda să se preocupe de modul în care își gestionează propriul viitor politic, reacționând astfel după ce acesta a apreciat că Boc ar trebui "să facă un pas înapoi", deoarece nu mai are energie.

Intrebat, la postul public de televiziune, cum comentează declarațiile europarlamentului Cristian Preda, Boc a afirmat, zâmbind, că este bine că există puncte de vedere, dar că fiecare persoană trebuie să aibă grijă de viitorul său politic.
"Este bine ca fiecare să își gestioneze viitorul poltiic așa cum crede de cuviință", a spus Boc.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, marți, la Europa FM, că Emil Boc trebuie "să facă un pas înapoi", pentru că nu mai are energie, nu mai suscită speranță și optimism și nu reprezintă o șansă pentru România, cu toate că este mai bun decât Victor Ponta și Crin Antonescu la un loc.

Preda a declarat că alături de Monica Macovei și Sever Voinescu se gândește la un plan potrivit căruia să acționeze la alegerile interne din PDL. El a precizat că vede posibilă o formulă de conducere a PDL în fruntea căreia să se afle unul din cei trei reformiști, secondat de ceilalți doi. El afirmă că are semnale pozitive atât de la membri vechi cât și de la cei noi ai PDL, în privința susținerii formulei Macovei-Preda-Voinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.