Acasă Politic Bombă în politica românească

Bombă în politica românească

DISTRIBUIȚI

Dupa renuntarea lui Gigi Becali la politica, partidul sau are un nou Presedinte !

Ieri 15.12.2015, in mare taina, partidul latifundiarului din Pipera a convocat de urgenta toti sefii filialelor judetene, pentru a participa la Congresul PNG-CD.

Este binecunoscut faptul ca dupa Hotararea de condamnare, Gigi Becali a renunțat de tot la politica, nemaiputand indeplini nicio functie de conducere in partidul pe care l-a construit din temelii, timp de 10 ani.
Drept urmare, s-a procedat la alegerea unui nou Presedinte, care sa conduca partidul in viitoarele alegeri locale, dar mai ales parlamentare din 2016.

Conform acelorasi surse din teritoriu, noul Presedinte al PNG-ului a fost ales avocatul Robert Ionescu, fostul Viceprimar General al Capitalei. Acesta a condus Primaria Municipiului Bucuresti alaturi de Sorin Oprescu, in primul mandat al acestuia, respectiv 2008-2012.

Iata ca, cel putin pentru perioada care urmeaza, miliardarul Gigi Becali se va dedica in totalitate fotbalului si vietii de familie. Intrebarea care ramane insa, este: se va mai intoarce vreodata acesta in politica mare..?!??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.