DISTRIBUIŢI

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat miercuri, la Prima News, că îşi asumă candidatura la Primăria Capitalei, precizând că este în fişa postului său, după ce a preluat şefia organizaţiei PNL Bucureşti. El susține că „Nicușor Dan nu e candidatul dreptei la Primăria Capitalei” și a subliniat că i-a cerut primarului general organizarea unor alegeri primare. „Vrei să o baţi pe Firea? Trebuie să mă baţi mai întâi pe mine”, i-a mai spus ministrul lui Nicușor Dan.

„E în fişa postului, pentru fiecare preşedinte de filială, să fie candidat la cea mai importantă funcţie din circumscripţia respectivă, în cazul Bucureştiului Primăria Generală. Când eşti preşedinte de filială trebuie să îţi asumi şi nu ai o asumare mai important decât să dai ochi în ochi cu electoratul, să îi ceri votul, să îi ceri încrederea şi să demonstrezi că poţi să câştigi sau să ai un rezultat foarte bun”, a spus liderul PNL Bucureşti, în emisiunea România Politică de la Prima News, întrebat dacă va candida din partea PNL la Primăria Capitalei.

În sondarea CURS din august 2023, Burduja se bucura de încrederea a 6% dintre bucureșteni, în timp ce 51%

1 COMENTARIU

  1. burdujel A SEMNAT GARANTIA „statului” PENTRU CREDITUL bluer PRIN CARE „statul” A „CUMPARAT” CU 300 MILIOANE DE EURO DATORIILE bluer ?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.