Acasă Politic Cacealmaua din PSD demascată: țoapa dă o nouă declarație pro-penali, tractoristul nu...

Cacealmaua din PSD demascată: țoapa dă o nouă declarație pro-penali, tractoristul nu vrea schimbarea lui Dragnea iar mediocrul vrea #rezistenții la pușcărie

DISTRIBUIȚI

Firea, Dragnea și Țuțuianu au mimat disidența și au lansat o scrisoare prin care, chipurile, au încercat să-l dea jos pe Dragnea din fruntea partidului, pierzând zdrobitor la vot. Cei trei s-au repliat imediat făcând sluj la picioarele lui Daddy.

Întrebată de jurnalişti dacă se teme de o posibilă excludere din partid sau că ar putea fi chiar demisă din funcţiile de conducere pe care le ocupă în cadrul PSD, Gabriela Firea a spus că dacă este vorba de „delict de opinie”, atunci va suporta consecinţele, dar speră să nu se întâmple asta, considerând o „luptă extrem de corectă” ce adusă de Dragnea și penalii lui cu justiția:
„Dacă pentru delict de opinie poţi fi exclus din PSD, mi-oi duce crucea, dar sper să nu se întâmple aşa ceva şi eu apreciez faptul că toţi colegii mei au considerat că nu se pune problema ca eu să fiu exclusă. Eu nu am făcut altceva decât să afirm, poate în anumite situaţii puţin pe o tonalitate mai ridicată sau pătimaşă, dar aşa trebuie să fie politicienii în slujba cetăţenilor, faptul că în paralel cu această luptă extrem de corectă împotriva abuzurilor care s-au petrecut în anii anteriori şi a imixtiunii în actul de justiţie, trebuie să ne ducem la îndeplinirile angajamentele faţă de cetăţeni”, a declarat luni în Parlament Gabriela Firea, înaintea şedinţei Biroului Permanent al PSD.
Vicepremierul Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, a declarat, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, că opoziţia nu îl poate schimba pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor.
Întrebat ce părere are despre iniţiativa anunţată de deputatul PNL Gigel Ştirbu, de demarare a procedurii de revocare a lui Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Stănescu a răspuns: „Foarte rău fac. Nu pot să facă aşa ceva.”
La rândul lui Țuțuianu delirează pe la televizor: „Parchetul General al ar trebui sa ancheteze sursele de finantare ale gruparii Rezist. E foarte important ca Parchetul General și DIICOT să analizeze in ce masura anumiti membri ai acesti grupari se fac vinovati de trafic si consum de droguri”, a declarat Adrian Țuțuianu.

 

2 COMENTARII

  1. Mai terminati si voi cu epitetele astea, nici macar revistele de satira nu abuzeaza atat: tzatza, pupaza, tzoapa, etc. Lipsa de imaginatie si argument, atitudine defensiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.