Acasă Politic Ce i-a făcut poliția unui român care avea numărul la mașină MUIEPSD

Ce i-a făcut poliția unui român care avea numărul la mașină MUIEPSD

DISTRIBUIȚI

Pe 10 august, în Piața Victoriei va avea loc un mare protest al românilor care trăiesc în străinătate chiar dacă primarul Gabriela Firea a refuzat să aprobe adunarea prin semnătura istericului său viceprimar. Inițiatoarea protestului, Federația Românilor de Pretutindeni a postat pe contul său de Facebook refuzul Primăriei: „După lungi insistențe, în sfârșit am primit un răspuns referitor la cererea făcută către Primăria Capitalei în vederea aprobării desfășurării protestului din 10 august din Piața Victoriei. Astfel, comisia de avizare a cererilor primite în baza Legii 60/1991, a considerat că prin derularea protestului s-ar încălca prevederile Articolului 2 din această lege, motiv pentru care cererea noastră nu poate fi soluționată favorabil. Am dori să-i întrebăm pe distinșii conducători de neam și țară dacă ne pot prezenta poziția acestei comisii referitor la protestul organizat de către PSD în data de 9 iunie 2018. Oare dânșii de ce nu intrau sub incidența aceluiași articol din lege?
Oricum, nu ne plângem de milă, știm clar ce avem de făcut, am învățat de la niște oameni faini cum se obține o autorizație pentru o astfel de manifestație încă din anul 1989.
De ce îți este frică, nu scapi!”, scrie Federația Românilor de Pretutindeni.
Astăzi un român întors din străinătate s-a arătat și el foarte determinat, afișându-se cu mașina având numărul de înmatriculare suedez MUIEPSD. Vezi AICI cum au reacționat polițiștii când l-au văzut.

Conform Micului Dicționar Academic ediția 2010, citat de dexonline, múie e un substantiv feminin și înseamnă: „(Arg) 1 Gură. 2 (Îe) A duce cu ~ia A face promisiuni înșelătoare Si: a amăgi, a înșela. 3 (Îae) A duce cu vorba. 4-5 (D. bărbați; îe) A da ~ (A invita o femeie să practice sau) a practica sexul oral. 6 (Șîe a da ~) Invitație la sex oral adresată unei persoane indiferent de sex, cu intenția de a jigni, de a înjosi. 7 Gest făcut prin ridicarea degetului cel mai lung de la mână și strângerea celorlalte patru, eventual orientându-l în direcția gurii, cu semnificația de muie (4-6). 8-9 (Rar; îe) A da ~ la statuie A sfida (lumea în general sau) simbolurile ei consacrate. ”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.