Acasă Politic Ce nu a înțeles Hans Klemm despre Liviu Dragnea, vechilul de la...

Ce nu a înțeles Hans Klemm despre Liviu Dragnea, vechilul de la Porțile Orientului și ce pericol ne paște

DISTRIBUIȚI

Nu ştiu de ce simt o teamă! Poate că îl consider pe Nilă Moromete mai deştept decât este. Poate că nu e doar un hoţ de cai ordinar (în cazul nostru de bani de la gura copiilor cu probleme sociale şi de altă natură), ci e mai apropiat de Ilie Moromete bătrânul parşiv care atunci când venea fonciirea ascundea vaca în porumb ca să nu-l execute fiscul, care îşi lăsa proprii copii să se ardă cu mâncare în loc să-i atenţioneze. Fiul şefului de post din Lunca, Saelele, Liţa şi alte comune pe unde a mai „păstorit”, a învăţat ceva de pe vremea când tat-su făcea dosare ţăranilor la Decretul 306/1981 pentru 5 ştiuleţi aduşi în traistă de pe câmp, după o zi istovitoare de muncă, lăsând însă ca şmecherii să fure cu remorca!

De ce mă tem? Simplu!

Trecerea legii off-shore pe repede înainte, cu intenţia vădită de a-i supăra pe partenerii noştrii strategici, americanii care deja au investit sume mari de bani în exploatarea zăcămintelor din Marea Neagră, cu intenţia vădită de a-i forţa să intervină în mod făţiş a fost premeditată. Acest grup organizat numit PSD este metodic, perfid şi destul de inteligent atunci când vine vorba de hoţii!
Intervenţia s-a făcut, direct, nedisimulat, pe faţă chiar de către ambasadorul Hans Klem, cel care o susţinea de asemenea pe faţă pe Codruţa. Ce nu a înţeles ambasadorul este că aici la Porţile Orientului un sătean ca Dragnea, devenit vechil, se crede nobil şi mare combinator.
Aparent va ceda acestei intervenţii şi , aşa cum a spus-o aseară la RTV, va încerca să repare imperfecţiunile legii prin Ordonanţă de urgenţă.

Acum să traducem pentru necunoscători:

Mai întâi, Preşedinta ÎCCj apare într-un interviu şi spune că le-a dat termen judecătorilor până la 1 septembrie să motiveze hotărârile. Nu ne-a spus care, cele pronunţate acum mai bine de 6 (şase) luni în urmă, sau doar a lui Daddy. De Decizia de casare cu trimitere spre rejudecare din dosarul lui Cosma cel mic nu a mai spus nimeni nimic. Nici de dosarul lui Mickey Mouse, cunoscut ca Victor Ponta sau chiar de cel în care Sebastian Ghiţă a fost achitat în fond.
Această forţare îi va oferi motivul lui Daddy ca la rândul său să forţeze ca în august, sub pretextul că trebuie să treacă o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Legii off-shore-urilor, să convoace Parlamentul în sesiune extraordinară, cunoscând că OUG nu poate intra în vigoare decât după depunerea la Parlament şi evident publicarea în M.Of..
Cu ocazia asta poate face să treacă şi o ordonanţă de urgenţă pe graţiere şi amnistie. În mod cert cele două televiziuni de casă, România TV și Antena 3 vor oferi publicului „noi dovezi” ale condiţiilor inumane în care stau deţinuţii în România şi vor justifica plata către aceştia a unor mari sume de bani, din banii noştrii şi „necesitatea unei astfel de ordonanţe” pentru a evita noi sancţiuni de la CEDO, uitând că mare parte din susţinerile admise de CEDO sunt tocmai acele reportaje ordinare, difuzate de acele televiziuni aparţinând unor infractori. Asta ca să se confirme zicala „Şi f—t, şi cu banii luaţi!”, că doar infractorii din puşcărie tot de la noi au luat.
În concluzie, canicula care se apropie nu trebuie să ne lenevească. Dimpotrivă, trebuie să fim vigilenţi! Infractorii stau la pândă şi la cel mai mic moment de slăbiciune vor trece legile perfide de amnistie şi graţiere colectivă. Altfel spus, ca să scape Daddy, vor umple ţara de hoţi, criminali şi violatori. Aşa, faptele lui vor părea nimicuri! Teleormăneanul va râde pe sub mustaţă, iar noi vom rămâne tot cu buza umflată, fără autostrăzi, fără canalizare şi apă curentă în marea majoritate a localităţilor, umiliţi de funcţionari publici plătiţi peste puterile economiei, care îşi fac concediile în străinătate, pentru a scpăa de „mizeria din ţară” pe care tot ei au provocat-o şi o menţin!

Foto: psnews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.