Home Politic Che Ponta se face că uită de Iliescu și Geoană: „Este pentru...

Che Ponta se face că uită de Iliescu și Geoană: „Este pentru prima dată când PSD are nişte lideri care cred că rolul României este în Uniunea Sovietică”

DISTRIBUIŢI

Fan înflăcărat al lui Che Guevara și al comuniștilor chinezi, Victor Ponta a criticat în termeni duri declaraţiile făcute de Darius Vâlcov despre Occident, uitând că la alegerile prezidențiale din 2014, românii au strigat în stradă „Jos comunismul!”. Într-o intervenţie telefonică pentru B1TV, fostul premier a aberat că este pentru prima dată în istoria PSD când liderii formaţiunii sunt împotriva Occidentului şi se gândesc doar la o apropiere de Est, ca și cum vreodată PSD ar fi fost vreun partid occidental.

„Realmentele declaraţiile făcute de domnul Vâlcov, care este adevăratul prim-ministru al României şi reprezentantul lui Dragnea în Guvern, s-au axat, nu a fost o scăpare, pe ceva ce domnul Dragnea şi probabil şi Codrin Ştefănescu şi alţii cred. Şi anume că România trebuia să meargă spre Est, spre modele nedemocratice, că Vestul ne vrea răul. Citeam azi într-un editorial între discursul unui Vadim Tudor incult, că Vadim Tudor era cult citit, şi romanele lui Pavel Coruţ din anii ’90 cu conspiraţii mondiale. Ori ştiţi PSD fiind un partid mai greoi, mai mare, dar şi în Adrian Năstase şi în Mircea Geoană şi în mine au avut nişte lideri care au încercat şi au vrut să meargă spre Uniunea Europeană, spre SUA, spre civilizaţia occidentală. Este pentru prima dată când PSD are nişte lideri care cred că rolul României este în Uniunea Sovietică, ceva de genul ăsta.
Eu sunt convins că ideile domnului Vâlcov nu sunt doar ale domnului Vâlcov, ci sunt ale celor 3-4-5 oameni care au venit din alte partide la PSD, au luat PSD şi îl duc cu ei spre Uniunea Sovietică”, a precizat Victor Ponta.

Ponto, ai uitat că te prezentai fan Che Guevara, ai uitat de bolșevicul Ilici Iliescu și de prostănacul Mircea Geoană. Noi, nu!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.