Home Politic Ciolacu cere arestarea șoferului din subordinea lui Tudorache care apare în filmări...

Ciolacu cere arestarea șoferului din subordinea lui Tudorache care apare în filmări că a scos sacii cu voturi

DISTRIBUIŢI

După apariția la Antena 3 a imaginilor cu mai multe persoane care manipulează niște saci cu presupuse voturi, Marcel Ciolacu a cerut arestarea
celor care „fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene! Toți acești hoți trebuie arestați urgent!”, a scris pe Facebook la miezul nopții Ciolacu.
„Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!!”, a continuat Ciolacu.
După câteva ore, văzând probabil amploarea luată de această manipulare, reprezentanta PSD în cadrul Biroului Electoral al Sectorului 1, DUNCA FELICIA-ANCUȚA, consilier juridic la Primăria Sectorului 1 a recunoscut că în imaginile prezentate de A3 din camera cu sacii plini de buletine de vot apare și președintele BES S1, procurorul Sprîncu Nicolae.
Totodată Clotilde Armand a dezvăluit că „tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Burcea, șoferul DGASPC – instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic. Nici nu știu cei PSD ce îi așteaptă.” Dan Burcea face parte și din cadrul personalului tehnic al BES S1.
Deci să recapitulăm: a cui arestare o cere Ciolacu?

4 ARII

    • Habar n-aveți! Marcel Ciolacu a crezut că mincinosul Dan Barna a clămpănit adevărul în conferința de presă plină de gogoși, din 1 octombrie a.c. De fapt, persoana care cotrobăiește în sacul indicat de useriștii intrați fraudulos în sala cu saci voturi și alte documente electorale este chiar președintele Secției de votare 141, s-a constatat fără dubiu, după ce Dan Barna indicase, succesiv, DOUĂ persoane care nici nu se aflau în acea noapte în clădire. Halal oameni politici serioși și cinstiți are USR, niște hahalere care bat câmpii ca niște mazete!!! Specialiștii în antiromânism din 2017-2018 cu sloganul NOAPTEA CA HOȚII în plisc sunt exact sorosisto-băsisto-useristo-plusisto-iohanniștii haștagiști, ce au dus de nas milioane de tolomaci.

  1. Marcel Ciolacu i-a dat crezare mincinosului Dan Barna. Dl. Ciolacu chiar a crezut că individul care cotrobăiește în sac, apoi, îl scoate din sală, laolaltă cu ceilalți inși (trei useriști și procurorul care e președintele Biroului Electoral de Sector 1 București) este șoferul lui Daniel Tudorache. Și nu a ezxitat să ceară asrestarea vinovatullui de fraudă electorală. În realitate – s-a constatat – că acea persoană e chiar președintele Secției de votare 141. Dan Barna mai slobozise, ulterior primei fabntasmagorii, altă minciună, indicând încă un nume, tot al unui om ce nu se afla în clădire. LUGUBRU!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.