Acasă Actualitate Tudorache recunoaște că în filmările prezentate de A3 apare și procurorul Sprîncu

Tudorache recunoaște că în filmările prezentate de A3 apare și procurorul Sprîncu

DISTRIBUIȚI
Reprezentanta PSD în cadrul Biroului Electoral al Sectorului 1, DUNCA FELICIA-ANCUȚA, consilier juridic la Primăria Sectorului 1 i-a recunoscut primarului Tudorache că în imaginile prezentate de A3 din camera cu sacii plini de buletine de vot apare și președintele BES S1, procurorul Sprîncu Nicolae.
Asta după ce Clotilde Armand a explicat ce se vede în imagini:
„Poate vreți să auziți adevărul și ce căutau colegii mei în sala BES 1:
– în imaginile prezentate publicului la A3 apare și președintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae;
– Președintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente, complementare și suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanților scris în Procesul Electoral;
– Președintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidați – observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent și nu se produc fraude prin manipularea sacilor;
– BES 1 era plin la acea oră. Vorbim despre ziua de luni 28 septembrie 2020, puțin după ora 24. În acea seară BES 1 s-a închis la ora 02:00 noaptea, noi plecând odată cu membri BES 1 din clădire;
– cel care caută și mânuiește acel sac este personal tehnic al BES 1. Acesta era pus de procuror să caute sacii unei secții de vot un anume Dan – șoferul lui Daniel Tudorache, angajat DGASPC Sector 1 pe timpul desfășurării activității BES1, având calitatea de personal tehnic al BES1;
– toată această manipulare ordinară orchestrată de PSD prin A3 este pentru intimidarea procurorului, președintele BES 1, care astăzi are de luat o decizie la sesizarea PSD de anulare a scrutinului (asta dacă ați urmărit declarația lui Marcel Ciolacu, în care spune că procurorul este și el implicat). Nu noi suntem vizați de acest măcel mediatic, procurorul, președinte BES 1 este cel vizat.” consideră Clotilde Armand.

4 COMENTARII

 1. Inchisa Antena 3, deja au mers prea departe cu dezinformarile si minciunile lor crase!!! Tot ce transmite Antena 3 inseamna minciuna, minciuna, minciuna!!!! Alooooo, CNA, iar dormiti in papuci!!!!

 2. Pentru ce panarama ati facut acum PSDistilor cand voi ati furat voturi la sectorul 1 dar nu ati furat destul si pentru ca ati pierdut dupa alegeri tot voi va dati victime si acuzati dracu o sa va mai voteze la alegerile parlamentare pentru ca prin ce faceti acum v-ati facut singuri anticampanie electorala.

 3. Aceasta valoroasa doamna cu numele Dunca Ancuța Felicia are numeroase functii la sectorul obtinute cu sprijinul unui partid mare.
  Șef serviciu: Dunca Ancuța Felicia la SERVICIUL JURIDIC, PROCEDURI, MANAGEMENTUL CALITĂȚII.
  Consilier juridic la primaria sectorului 1. Foarte bine.
  Este venita in marele oras din Glod, Maramures un sat din Maramures cu 632 de locuitori. Foarte bine, norocul ei.
  Dar daca tot nu cunoaste nimic din istoria orasului si sectorul 1, nu ar putea dansa sa faca lucruri bune pentru locuitorii care ii platesc salariul din taxe si impozite in locul unor obscure manevre ale unui partid mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.