Acasă Politic Ciorbea face eforturi disperate sa-l evite pe Constantinescu

Ciorbea face eforturi disperate sa-l evite pe Constantinescu

DISTRIBUIȚI

Seminarul care trebuia sa puna la aceeasi masa reprezentantii formatiunilor crestin-democrate a fost anulat la insistentele lui Victor Ciorbea, presedintele PNTCD. Acesta a facut presiuni, saptamana trecuta, la Bruxelles, in cadrul intalnirii cu reprezentantii Partidului Popular European, ca acestia sa insiste pe langa Fundatia Hans Seidel, organizatorul seminarului, pentru a anula aceasta manifestare. Motivul este usor de ghicit, caci la acea intalnire ar fi trebuit sa participe, printre altii, fostul presedinte Emil Constantinescu, care, cu a sa Alianta Populara, -a suflat- taranistilor cativa membri cu greutate.

Victor Ciorbea a declarat, ieri, ca, din cate stie, seminarul a fost anulat -din motive organizatorice-. -Nu e modalitatea cea mai buna pentru a rezolva problema unitatii acestui spectru politic-, a adaugat el. Teodor Morariu, vicepresedinte PNTCD, a spus ca -nu se concepe un seminar in care sa fim toti pe picior de egalitate. Prin coagulare noi intelegem ca cei care au plecat din partid sa vina inapoi-.

Vasile Lupu, presedintele Partidului Popular Crestin, spera intr-o intalnire, -pentru a vedea cine vrea un partid pentru tara sau un partid pentru sine. Domnul Ciorbea a reusit sa blocheze seminarul, deci e clar ca nu are curaj pentru o confruntare directa si publica cu colegii de partid. El are o obsesie, de a fi sef intr-o cladire cu un portar si trei lingusitori-.

La sfarsitul acestei saptamani, sub pretextul unui seminar comemorativ, Delegatia Permanenta Nationala a PNTCD va analiza impactul Aliantei Populare in randul taranistilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.