Acasă Politic Corina Crețu iar face România de rușine: e anchetată de Parlamentul European

Corina Crețu iar face România de rușine: e anchetată de Parlamentul European

DISTRIBUIȚI

Comisarii europeni, în marea lor majoritate au absolvit cele mai bune universități din lume având dacă nu doctorate, măcar masterate. Corina Crețu are de departe cel mai modest CV, terminând orice contact cu educația superioară în 1989 când a absolvit ASE București. Nu tu cursuri postuniversitare, nu tu masterate, nu tu doctorate, doar niște seminarii politice. Dacă ne uităm la Ponta, cel care a trimis-o în PE, care și-a trecut un master inexistent și un doctorat plagiat în CV parcă madam Crețu pare onestă cu CV-ul ei modest.
Dar bineînțeles că femeia cu  privirea „uşor saşie şi asimetrică, dar impertinentă, parcă te deschidea la prohab” după cum o caracterizează fostul consilier prezidențial pusă comisar european de Victor Ponta s-a dat în stambă și la Bruxelles.

O comisie a Parlamentului European cere oficial explicaţii cu privire la obiceiurile de muncă ale româncei, după dezvăluirile din presa străină.

Comisia de control bugetar a Parlamentului European va audia un responsabil al Comisiei Europene pe 14 ianuarie. El va trebui să răspundă la toate criticile aduse Corinei Creţu: că îmbină vizitele oficiale cu excursiile de relaxare, că le cere angajaţilor să-i facă piaţa sau că are rar întâlniri de serviciu.

Corina Crețu mai e anchetată și într-un alt dosar, legat de finanțarea unui proiect din insula La Reunion.

Corina Crețu a devenit cunoscută după ce Eugen Mihăescu a descris-o în cartea sa „Între linii”: „Azi se auzea că e cu Oprescu (primarul Capitalei -n.red.) şi, de fapt era cu Fulga (fostul şef al SIE -n.red.) şi tot aşa. Corina şi-a construit cariera cocoţându-se pe umerii bărbaţilor prin patul cărora a trecut”.
Dar cea mai penibilă poveste este cea în care ea se ruga de Colin Powell, un bărbat bătrân și însurat, să o primească în patul lui: În 2013 contul de email al acestei penibile a fost spart și au fost făcute publice emailuri grețoase pe care Crețu (46 de ani) le trimetea lui Powell (76 de ani).În aceste e-mailuri, Crețu îl numește pe Powell, originar din Bronx, New York, „dragostea vieții mele” și sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.
„Te-am iubit prea mult, prea mulți ani. TU ai fost cea mai mare iubire a vieții mele…”, i-a scris Crețu lui Powell pe 14 noiembrie 2011, potrivit publicației New York Daily News.
Potrivit publicației, Crețu i-a trimis și numeroase fotografii, inclusiv fotografii în care apare în bikini și într-o cadă, însă afecțiunea sa pentru generalul american pare că nu a fost niciodată împărtășită. „Nu am crezut că la (vârsta de) 43 (de ani) pot să plâng atât de mult pentru un bărbat, ca o adolescentă”, i-a scris ea în Ajunul Crăciunului, în 2010.
Crețu părea în continuare îndrăgostită în 2011. „Nu spune nimeni să mergem în pat. Vreau doar să te văd, nimic altceva”, i-a scris ea în acel an, potrivit New York Daily News.

Fotografia este una trimisă de Crețu lui Powell pentru a-l convinge să o primească în patul lui. N-a reușit. Acum Crețu nu mai arată nici măcar așa: are vreo 20 kg în plus față de fotografie.
Jenant. Iată că Victor Ponta după ce a spălat bani din evaziune fiscală cu Ponta, a încercat să-i spele și onoarea lui Crețu ungând-o comisar european. Dar s-au făcut amândoi de rușine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.