Acasă Politic Crin cochetează din nou cu „opțiunea Cotroceni”

Crin cochetează din nou cu „opțiunea Cotroceni”

DISTRIBUIȚI

Chiar dacă a fost deja izolat în PNL, Crin încă mai cochetează cu ideea de a candida pentru funcția supremă. El a declarat că partidele de dreapta au în prezent, în mod concret, două opţiuni valabile pentru candidatul la prezidenţiale, în persoana sa, sau a lui Klaus Iohannis, precizând însă că personal nu doreşte să intre în această cursă, dar nu exclude. Antonescu a fost întrebat, la Realitatea TV, dacă va intra în analiza sociologică pentru a fi candidat la prezidențiale din partea PNL-PDL. „Asta nu e o decizie pe care o iau eu, asta este o decizie pe care o ia conducerea partidului. Eu nu pot împiedica pe nimeni dacă dorește, să testeze acest lucru, dar de asemenea nu insist (…) Nu doresc să candidez, consider că trebuie căutată o variantă cu mai multe șanse”, a afirmat fostul lider al PNL.

„Dacă se ajunge cumva, în urma unor cercetări, în urma unor evaluări, nu știu în urma a ce, partenerii, camarazii mei de partid ajung la concluzia: «Dom’le, dumneata ești cel care avea o șansă», eu nu dau înapoi, știu unde mă găsesc, domiciliez acolo politic, sunt acolo, nu am niciun motiv să evit acest lucru, dar nu mi-l doresc (…) Eu cred că ăsta e un răspuns care să mă acopere pe mine, sau să facă foarte clar pentru oamenii care m-ar dori candidat, că dacă voi fi sau nu voi fi candidat nu e decizia mea, și nu e răspunderea mea, ca să o spun foarte limpede”, a mai afirmat Antonescu.

Fostul președinte al PNL a fost întrebat dacă la Congresul PNL ar trebui să nu fie desemnat candidatul la prezidențiale. „O decizie rapidă în acest sens trebuie luată, asta am și spus atunci când am făcut (declarația de retragere, n.r.). Eu cred că foarte repede trebuie începute aceste cercetări, aceste evaluări, aceste decizii. Ca să fiu foarte sincer, eu nu cred că avem nevoie de foarte multe sondaje. Cu tot respectul, foarte sincer, și pentru domnul Predoiu, și pentru PDL. Întrebarea este după părerea mea, în acest moment, din dreapta, dacă este Klaus Iohannis, sau dacă sunt eu”, a mai afirmat Antonescu. Totuși, Antonescu a precizat că ipoteza candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidențiale „se conturează din ce în ce mai serios”, însă sunt necesare evaluări din partea unor profesioniști care să stea la baza strategiei de campanie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.