Home Politic Cristiana Anghel le-a prezis de rău senatorilor ca o „Casandră” ce este!

Cristiana Anghel le-a prezis de rău senatorilor ca o „Casandră” ce este!

DISTRIBUIŢI

În ședința din Senat de astăzi în care s-a votat cererea de începere a urmăririi penale a Ecaterinei Andronescu, Cristiana Anghel s-a enervat și le-a făcut senatorilor niște preziceri destul de amuzante.
„În momentul în care trimiţi în puşcărie un om care nu este demonstrat de instanţă că este vinovat şi nu este judecat şi condamnat, ci îl trimiţi pe o arestare preventivă, cum îi mai speli imaginea, onoarea? (…) Luaţi aminte de la mine că am fost tot timpul o Casandră – ce faceţi, veţi primi; ce daţi, aceea veţi primi şi nu mâine, poimâine, ci cât de curând”, a mai spus Cristiana Anghel.

Casandra este un personaj ce apare în mitologia greacă. Zeul Apollo, îndrăgostit de ea, i-a promis să îi ofere darul de a prezice viitorul cu condiția de a accepta să i se dăruiască. Casandra a acceptat și a primit lecțiile zeului, dar odată instruită nu și-a mai ținut promisiunea. Atunci Apollo a blestemat-o ca nimeni să nu creadă profețiile ei.

Rămâne să aflăm cine a fost Zeul Apollo pentru Cristiana Anghel și dacă ea i s-a dăruit până la urmă. Sau urmează să o facă? Repede, un emetiral!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.