Acasă Politic Dan Barna: România este condusă de un infractor condamnat penal şi de...

Dan Barna: România este condusă de un infractor condamnat penal şi de un premier care are dificultăţi să citească textele

DISTRIBUIȚI

România este condusă de un infractor condamnat penal şi de un premier care are dificultăţi să citească textele pe care alţii i le pun în faţă, a afirmat joi, în plenul reunit al Parlamentului, preşedintele USR, Dan Barna.

„Iarna aceasta ar fi trebuit să fie cel mai fericit moment din istoria noastră ca naţiune. (…) Dar astăzi România a ajuns să fie condusă de un infractor condamnat penal, de un prim-ministru care are dificultăţi să citească textele pe care i le pun alţii în faţă. (…) Fiecare zi, fiecare oră pe care cuplul Dragnea – Dăncilă o petrece la conducerea României reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru ca naţiune. Soluţia este înlăturarea acestui guvern de la conducerea României”, a declarat Barna, la dezbaterea moţiunii de cenzură în Parlament.

„„Nu dați OUG!” a devenit refrenul fiecărei săptămâni. Fie pe justiție, fie pe economie. Asistăm la un atac pe toate planurile împotriva stabilității țării. De aceea e foarte important ca președintele să participe la ședintele de guvern.

USR se va lupta cu toată forța ca să scăpăm de grupul de infractori care a capturat statul.”, susține Dan Barna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.