Acasă Actualitate Nu-i mai deranjați pe șpăgari! Pătru s-a plâns la PÎCCJ că a...

Nu-i mai deranjați pe șpăgari! Pătru s-a plâns la PÎCCJ că a vătămat-o DNA care a sunat-o pe un număr de telefon indicat de ea

DISTRIBUIȚI

Una dintre marii șpăgari ai țării, Ana Maria Pătru, fosta șefă AEP, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, pentru a fi audiată în calitate de „persoană vătămată” în dosarele în care sunt vizați procurorii de la DNA Ploiești. După ce a luat 2 milioane de Euro șpagă de la oameni de afaceri, Ana Maria Pătru ar fi vrut să fie lăsată în pace, în funcția de demnitate publică pe care o ocupa pentru a mai lua câteva milioane de euro șpăgi că avea cheltuieli mari cu hăinuțele, poșetuțele și pantofiorii. Ca să nu mai vorbim de cât de scumpă e chirurgia estetică. Procurorii DNA i-au oprit aplombul în 2016, la vârsta de 40 de ani, când încă mai putea susține că șpăgile de fapt erau plata pentru că se prostitua cu oameni de afaceri așa cum a declarat judecătoarei împietrite de uimire de la Tribunalul București care urmează să dea sentința în primul dosar de corupție al fostei demnitare.  Detalii AICI

Pătru a declarat astăzi: „Știți bine, și după ce am ieșit din arest, Lucian Onea îmi suna copilul la școală. Vă dați seama, mai grav de atât ce poate să fie? Încă un an de zile după ce am ieșit din arest”, a spus Ana Maria Pătru.

Pătru minte cum respiră în fața camerelor de luat de vederi: în primul rând că nu o suna procurorul, ci ofițerul de poliție judiciară, nu-i suna copilul la școală, ci pe numărul pe care ea îl lăsase la eliberarea din arest pentru contact, iar copilul era major deci ce gravitate este asta?
De altfel DNA Ploiești a explicat că citația poate fi înmânată legal și unui minor de peste 14 ani dar ea de unde să știe dacă a absolvit dreptul la o particulară?

Iată explicația DNA Ploiești: „Fiul inculpatei Ana Maria Pătru, Pătru Ştefan, este major şi a fost singurul care a apelat organele de urmărire penală după ce, iniţial, nimeni nu a răspuns la numerele de telefon indicate de inculpată şi la care ofiţerii de poliţie iniţiaseră apeluri pentru contactarea acesteia; procedura de citare nu s-a realizat prin intermediul fiului inculpatei.De altfel, prin raportare la art. 261 alin. 1 Cod de procedură penală, citaţia ar fi putut fi înmânată în mod legal, în situaţia în care persoana citată nu era găsită, şi unui minor în vârstă de peste 14 ani. Deşi avea obligaţia de a răspunde la solicitarea organelor judiciare, inculpata a contactat ofiţerii de poliţie după aproximativ 3 ore de la momentul iniţierii primelor apeluri”, au transmis procurorii DNA Ploieşti.

Dragi cititori, individa asta a fost președinta AEP. „Vă dați seama, mai grav de atât ce poate să fie?” (citat din Ana Maria Pătru care i se potrivește mănușă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.