Acasă Politic Dăncilă a mințit în CV-ul depus la guvern spunând că vorbește foarte...

Dăncilă a mințit în CV-ul depus la guvern spunând că vorbește foarte bine franceză și bine engleză dar la PE a avut nevoie de translatori din ambele limbi

DISTRIBUIȚI

Nouă ani a fost europarlamentar submediocrul prim-ministru cu care ne-a procopsit Liviu Dragnea după ce ni l-a oferit pe un alt politruc la fel de inteligent ca și Dăncilă, adică Mihai Tudose. În nouă ani Dăncilă nu a fost în stare să învețe și ea o limbă străină deși în CV și-a trecut că vorbește limbile franceză și engleză. Ieri, Dăncilă a participat la întâlniri cu Frans Timmermans unde a avut nevoie de translator din limba engleză iar la întâlnirea cu Antonio Tajani a avut nevoie de translator din limba franceză.
Citește și Europarlamentarii străini sunt șocați că Dăncilă nu înțelege nici bună ziua în engleză și nu va putea discuta cu șefii de stat cât vom deține președinția Consiliului UE
Iată cum citește Viorica în limba engleză

7 COMENTARII

  1. A dormit 8 ani in PE(pe bani multi) si ne-a pricopsit Dragnea cu ea deoarece nu a putut sa gaseasca o alta sluga mai buna.\Cum sa stie o limba straina cand ea abia citeste in limba romana?

  2. Și politicienii spanioli sunt niște nulități în limbi străine, chiar îndrăznesc să spun că peste 90 % din populația ţării este chiar împotriva învățării unei limbi străine. Sunt printre cei mai ignoranți și mai încrezuţi, deși este a treia ţară CEA MAI VIZITATĂ DE PE PLANETĂ: 70 de milioane de turiști străini… anual!

  3. Numai culegători de căpșuni și stergatorii fundurilor de Babe sint deștepți ca știu o limba străină?Englezii și francezii nu au nevoie de translatori din română?De ce e mai valoroasa limba străină decit cea romana?Problema aici este:ăsta trebuie știută și din ce în ce mai putini o știu!😧😧😧😧😧

    • Ai avea dreptate daca si englezii si francezii despre care vorbesti si-ar trece in CV ca vorbesc romana. Intelegi diferenta, academicianule? Sau esti atat de imbecil ca nici n-o sa aiba cine sa te stearga la cur cand o sa fii baba/mos, vita incaltata ce esti! Orice munca e nobila, vita incaltata!

  4. Nu numai Dancila elucubreaza!! Noul director PSD de la ABASiret MARCOCI VLAD, pus politic de ARSENE a facut afirmatii dupa scrisoarea disidentilor din psd, ca „…..!!!daca sunt disensiuni in PSD vor fi pagube la inundatii……!!!!! „vor lui Bendeac ” hia sa te chi…in freza…!!!” bai de unde iati gasit pe folarlaii astia!!??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.