Acasă Politic De ce nu este Mirel Palada deja reținut pentru ultraj? Deputat PSD...

De ce nu este Mirel Palada deja reținut pentru ultraj? Deputat PSD anunță public că el i-ar omorî pe parlamentarii USR

DISTRIBUIȚI

Amănunte șocante despre bătaia de la B1TV au fost povestite de senatorul Vlad Nistor martor al agresiunii.

Istoricul Vlad Nistor a avut un șoc în momentul în care Mirel Palada a tăbărât cu pumnii și picioarele, umplându-l de sânge pe senatorul USR Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului. „Am fost la un pas de leșin, mi-a fost frică să nu pățesc și eu ceva”, le-a spus el telefonic colegilor de partid. „A fost sinistru, nu credeam să trăiesc să văd și să aud asemenea lucruri.”

„Din păcate pe pauza publicitară s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a anunțat Nadia Ciurlin după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

Cristian Boureanu a fost reținut și arestat preventiv deși era foarte beat și nu l-a umplut de sânge pe polițist. Ministrul de Interne, Carmen Dan nu se mai pisicește pe la televiziuni că e împotriva agresiunilor iar Mirel Palada și-a șters de pe contul de Facebook toate postările lui încărcate de ură la adresa oricui nu e lingău PSD.
De altfel, slugile băgate de PSD în Parlament sunt amenințătoare:
Ieri în Comisia de Agricultură a Camerei Deputaților, intervenția deputatului USR Adrian Claudiu Prisnel (34 de ani, absolvent de MIT), care critica o măsură ce ar fi dus la omorârea a 140 de urși, a fost întreruptă de remarca deputatului PSD de Brăila, Nicu Niță, (61 de ani, absolvent de Ecologică la 51 de ani): „eu v-aș omorî pe voi”.

De ce poliția care monitorizează conturile de Facebook ale tuturor tâmpiților care înjură agenții și-i ridică din pat pentru ultraj nu l-a luat încă pe Palada? Cine îl apără pe politician?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.