Acasă Politic Deloc surprinzător! Un deputat PSD, agramat, anunță că îl are drept model...

Deloc surprinzător! Un deputat PSD, agramat, anunță că îl are drept model de președinte pe Putin

DISTRIBUIȚI

Agramat ca mai toți liderii PSD, deputatul Răzvan Ilie Rotaru îl laudă public pe Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, pentru presupusa gestionare ireproşabilă a crizei COVID-19, anunțând că acesta este modelul său de președinte. Rotaru este absolvent de Drept la Tg.Jiu:

„Model de Președinte!
În plină pandemie, președintele rus, Vladimir Putin a mers personal (sic!) în centrul medical din Moscova, unde sunt tratați pacienții de coronavirus, a stat de vorbă cu ei, cu personalul medical de acolo și s-a arătat interesat de condițiile în care se află aceștia. Deși, (corect fără virgulă, n.r.) primarul Moscovei a declarat că focarul din Capitala (corect fără majusculă, n.r.) rusă este mult mai grav decât au arătat estimările iniţiale.
Putin le-a mulțumit cadrelor medicale și i-a (corect le-a, n.r.) asigurat de tot sprijinul său.
Deci, (corect fără virgulă, n.r.) se poate!
Frumos ar fi fost să vedem și în România, (corect fără virgulă, n.r.) un președinte responsabil și pentru care, (corect fără virgulă, n.r.) soarta cetățenilor să fie o prioritate.”, scrie Rotaru pe Facebook.

👏Model de Președinte!🔝În plină pandemie, președintele rus, Vladimir Putin a mers personal în centrul medical din…

Publicată de Razvan Rotaru pe Miercuri, 25 martie 2020

5 COMENTARII

  1. Deputatul a fost cinstit pana la un punct!!Ca orice om de onoare ar trebui ,tot public sa marturiseasca cati arginti a primit,ca avans si cati i s a promis ca lichidare!!!Posibil sa mai existe si alti amatori !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.