DISTRIBUIȚI

Update ora 20.00. Camera Deputaților a reintrodus la activități permise în mall-uri vânzare de electronice și electrocasnice.

În timpul stării de urgență, pentru desfășurarea în bune condiții a activității de telemuncă, prin ordonanța militară nr. 3, magazinele de produse electronice și electrocasnice din centrele comerciale NU au avut vânzarea suspendată iar magazinele Altex, Media Galaxy, Emag, Flanco etc. au fost deschise la dispoziția clienților. Dacă lucrezi de acasă și ți s-a stricat încărcătorul, mouse-ul, smartphone-ul, laptopul, lada frigorifică, frigiderul de unde le înlocuiești dacă nu de la magazinele specializate?

În proiectul de lege privind starea de alertă trimis luni de Guvern la Parlament, activitatea de vânzare a electronicelor și a electrocasnicelor în centrele comerciale a fost menținută, aceasta fiind trecută la excepții față de suspendarea comerțului din malluri.

Aseară târziu, Senatul a votat proiectul de lege dar printr-un amendament al senatorului Șerban Nicolae adus articolului nr. 4, vânzarea de electronice și electrocasnice a fost scoasă de la excepții.

Dacă legea va trece așa și de votul în Camera Deputaților, nu vom mai putea cumpăra decât online electronice și electrocasnice unde livrarea depinde de firmele de curierat suprasolicitate în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.