Acasă Politic Despre „Playboy”, Ponta și promovarea sexului frumos în PSD

Despre „Playboy”, Ponta și promovarea sexului frumos în PSD

DISTRIBUIȚI

Un pictorial al unei tinere social-democrate din Timiș, apărut la sfârșitul săptămânii în „Playboy“, a stârnit, recent, reacția președintelui formațiunii, care susține că aceasta ar avea un viitor politic în PDL, tinerii democrat-liberali replicând că Victor Ponta are o atitudine de „cârlan“.
La începutul acestui an, tânăra social-democrată Roxana Golban (20 de ani), membră a organizației Timiș, și-a văzut visul cu ochii – a fost aleasă să apară în „Playboy“.
Liderul local al TSD, Cătălin Tiuch, a declarat că nu poate să ia o atitudine momentan, pentru că nu a văzut pozele și nu știe ce „mesaj“ transmit acestea.
Victor Ponta s-a băgat și el în seamă și a declarat că tânăra social-democrată ar avea viitor politic în PDL.
„Nu citesc «Playboy» și habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialiști, așa, și nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroși la PDL, unde cu siguranță va fi mult mai apreciată“, a fost reacția președintelui PSD, care se pare că a uitat brusc felul în care tinerii de bază ai PSD, Nicu Bănicioiu și Robert Negoiță testau într-un mod original tinerele care aspirau la un statut în TSD.
După declarațiile lui Ponta, organizația de Tineret a PDL a ținut să reacționeze, într-un comunicat: „OT PDL remarcă din nou că elanul tineresc de «cârlan» al președintelui PSD, Victor Ponta, se încurcă în fuste, de fapt mai degrabă în frumuseți feminine social-democrate fără fuste, care arată nuditatea psd-istă atât la propriu, cât și la figurat“.
„La scurt timp după scandalul generat de dezvăluirile unor minore participante la concursuri de «Miss TSD» și recompensate pe măsura performanțelor demonstrate personal celor trei tineri politiciani PSD-iști, Robert Negoiță, Nicu Bănicioiu și Victor Ponta, prezentat de OT PDL ca făcând parte din programul «femei și circ» oferit de social-democrați românilor, constatăm că Victor Ponta are de-a face cu o nouă poveste de nuditate în PSD. Atitudinea «de dictator» de a o trimite pe tânăra jună social-democrată, care a pozat într-o revistă pentru bărbați, la PDL, curmându-i viitorul strălucit în PSD, ne pune pe gânduri în ceea ce privește memoria tânărului și neliniștitului președinte al PSD, căruia îi reamintim că Daciana Sârbu a aparut în pictoriale declarând chiar că «nu e un păcat să fii sexy»“, se arată în comunicatul PDL, care este însoțit de două poze cu Daciana Sârbu, una în care acesta este îmbrăcată într-o rochie scurtă și alta în care eurodeputata poartă o bluză dintr-un material care reproduce un drapel UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.