Home Politic DNA lămurește de ce Tăriceanu a rămas corigent și repetent în tinerețe

DNA lămurește de ce Tăriceanu a rămas corigent și repetent în tinerețe

DISTRIBUIŢI

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu are coeficient de inteligență incert. Necunoscând dacă acesta i-a fost vreodată măsurat nu putem să analizăm decât informațiile publice apărute până acum, respectiv foaia matricolă din liceu. Notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu în clasa aXIa, în afară de Limba Franceză unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33 şeful Senatului abia reuşea să treacă anul. În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul scolar 1968-1969 Calin Popescu Tariceanu, pe trimestrul I are media 5 la Romana, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot atât la Matematica. În trimestrul II, la Limba romana: profesoara Soroiu îi incheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizica. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic” și Calin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 – 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XIIa G.
Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu, în anul al doilea de facultate când rămâne repetent.

Cunoscând aceste performanțe intelectuale ale lui Tăriceanu am tresărit când am citit un comunicat al acestuia care se încheia cu Q.E.D.  Expresia Quod erat demonstrandum (adesea redusă la acronimul Q.E.D.) este folosită la sfârșitul unei demonstrații matematice pentru a sublinia completitudinea demonstrației și pentru a arăta că s-a ajuns la rezultatul dorit. Doar că DNA a spulberat „demonstrația” lui Tăriceanu după numai câteva ore.

Tăriceanu a transmis presei un comunicat prin care anunță că a fost citat la DNA, subliniind „doresc să fac cunoscut faptul că informația legată de prezența mea la DNA Brașov era cunoscută doar de subsemnatul și de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic” și încheind comunicatul cu ceea ce el credea că e o demonstrație: „De această dată, în mod premeditat, am ținut strict secretă această informație pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informații confidențiale către presă. Cu puțină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ‘Este adevărat că ați fost invitat la DNA Brașov?’. Q.E.D., așa că am hotărât să dau publicității acest comunicat”.

Ceea ce lui Tăriceanu i se părea logic s-a dovedit, exact ca atunci când era la școală, greșit.

DNA a explicat după câteva ore Revistei 22: „În cursul urmăririi penale, în conf. cu art. 92 şi 93 Cod procedură penală, şi alte persoane în afara celor audiate, respectiv avocaţii părţilor cât şi ai subiecţilor procesuali (suspect, inculpat, parte civilă, parte responsabilă civilmente, parte vătămată) au dreptul de a asista şi de a fi încunoştiinţate cu privire la efectuarea oricărui act de urmărire penală (inclusiv audieri de martori), au dreptul de a consulta dosarul, de a depune cereri şi memorii”.

Așadar nu numai Tăriceanu și lucrătorul DNA care îl invitase cunoșteau că el urmează să fie audiat, ci și cei peste zece inculpați, fiecare având cel puțin doi avocați, case de avocatură, plus reprezentanții părților civile etc. Așadar după ce Tăriceanu i-a confirmat lucrătorului DNA data și ora la care se prezintă pentru a fi audiat, de îndată, acesta a răspândit informația la probabil peste o sută de persoane care erau în drept pentru a fi anunțate, conform Codului de procedură penală pe care chiar Tăriceanu l-a votat ca parlamentar iar DNA doar îl aplică. Și iată cum DNA lămurește că Tăriceanu nu s-a schimbat din liceu și facultate: ori nu citește lecția, respectiv legea, ori citește dar nu înțelege.

21 ARII

 1. Pai cu asemenea exemplare de corjenti si repetenti ce pretentie sa mai avem? Jos cu ei si in veci sa nu mai ajunga in parlament.Din aceasta cauza parlamentul a devenit cea mai hulita institutie a statului.Este format din hoti ,corijenti si repetenti.Asta este! La puscarie cu ei!

  • Pai cred ca d-ta- care esti premiant si cinstit – nu candidezi la parlament pentru ca sti faptul ca ti se va intocmi dosar penal si vei fi bagat in temnita pentru ,,termopane” sau pentru ,,instigare” chiar daca stai in chirie iar ,,instigarea” a constat intr-un zambet sau un rictus – Dar fiindca esti premiant – dar nu esti curajos – iti recomand sa devii ziarist sau procuror – poti santaja, poti calomnia, poti castiga de zeci de ori mai multi bani decat politicienii si vei fi mereu acuzator, nicicand acuzat ! Lasa prostii si repetentii – de obicei sunt mai curajosi (deci mai imprudenti ) sa se bata pentru binele romanilor !

   • Vă plac generalizările sau sunteți doar un decrepit care regretă comunismul când ziariștii și procurorii erau egali cu zero?

    • Decrepit..wow..mai aveti pretenția de ziariști cu staif și vorbiti de respect ca și cum l-ați merita mai mult ca in epoca de aur…tot zero și voi si procurorii..

     • Doamnă, CEDO permite emiterea de judecăți de valoare la adresa oamenilor politici. Vă credem că v-a plăcut în epoca de aur dar ea nu se mai întoarce! Obișnuiți-vă cu ideea. Puteți însă merge la vot și vota cu Tăriceanu. Nu vă oprește nimeni. Noi ăștia care suntem zero vom vota cu alții. Zero, dar mulți! 🙂

 2. Tariceanu este cea mai mare javra, turnator, excroc, tradator, lingau de posterioare PSD, un mizerabil care pentru postul pe care i l-a dat PSD-ul ar vinde-o si pe masa ! Sa i se ia tot, sa traiasca intr-un amarat de apartament si cu o pensie de cateva sute de lei, asta inseamna pedeapsa, nu puscaria !

 3. D-ul Tariceanu a ocupat functii in mod nemeritat inseland in modul cel mai josnic partidul liberal ,ca presedinte ALDE minte nerusinat ca este liberalul real , este cel mai rau este o sluga ,sluga PSD ,care a facut sluș in fata in fata puscariabilului Dragnea…Privind studiiile dansului ,o alta rusine ,absolut insignifiant inspre repetent ,iar in viata particulara ,familiala o rusine de barbat ,inteleg ,o nevasta , a doua nevesta ,a treia .nevasta ,a patra nevasta ,urmeaza a cincea ,fireste ptr. a ocupa functii in stat trebuia anterior controlat psihiatric ,fara rusine la un post TV se confeseaza romanilor cat de mult le-a iubit pe toate cinci ,hai ca-i prea gros obrazul matale….Ceva foarte grav in ultimele zile de mandat ca prim ministru ,pur si simplu si-a batut joc de efortul echipei noastre care a recstigat la Haga ,insula Serpilor ,ei bine a reinoit contractul cu apele marii din jurul insulei serpilor ,ce se intind pe zeci de mile marine ,ce contin bogatii inestimabile de petrol si gaze ,printr-o simpla semnatura ,in loc sa fi negociat macar macar dividentele extem de mici din contract.. foarte grav ,putea fi conamnat pe loc….

 4. Acest personaj tragic este un hot versat ce colaborează cu structuri mafiote din exterior!Scandalul terenurilor unde este implicat și ,,prințul de tinichea”Paul și foști ofiteri MOSAD bate pasul pe loc,pare că autoritățile statului au pus”batista pe țambal”așa cum a făcut și cu alte afaceri oneroase ale mafiei din afara dirijate din”țara sfântă”!

 5. ce pretentii aveti la tariceanu, a fost crescut in familia unui mare si nemernic turnator la securitate , dan amedeo lazarescu cel cu pretentii de mare intelectual dar cu un caracter infect , un buboi ca si fiul sau vitreg , este grec dupa mama , ; apropo : in greci sa nu ai incredere nici cand iti fac daruri !!!

 6. daca tariceanu se considera nevinovat si are demnitate , mandrie , carater si orgoliu, dar ma indoiesc, sa renunte la imunitate si sa demonstreze in justitie ca este nevinovat, altfel se va ascunde sub „poalele ” parlamentului (asa cum a facut si hotganian )si va ramane patat toata viata .

 7. Acest om, este responsabil de distrugerea tarii. Cardasia cu PSD si Dragnea, il acuza definitiv. Dar probabil numai cu ei poate scapa de condamnare pentru escrocheriile care le-a facut. Vedeti Patriciu, s. altele. Are omul nevoie de bani. Cinci neveste costa .

  • În orice caz manuieste foarte bine limba Romana, se exprima perfect, coerent, fără comparație cu Iohannis sau Dancila – dascăli de profesie , care fac de râs învățământul Românesc.
   Postarea este o magarie, un atac premergator evenimentelor care se precipită în vederea alegerilor.
   Pana acum ati tacut chitic, il aveați pe Dragnea..- acum frica de adversari va îngheață sângele în instalație.. Românii s-au săturat de ziaristii ăștia care scriu la comanda.

 8. INTRE -O ȚARĂ CORUPTĂ – TOATE INSTITUȚIILE – PÂNĂ LA ,, OS ” NU-I O SURPRIZĂ COSMICĂ ÎN UNIVERS . ALARMĂ : ROMÂNIA N-ARE ,, ANTICORPI ” SE PRĂBUȘEȘTE …

 9. a avut „profesor bun ” : a fost crescut de unul dintre cei mai odiosi turnatori la securiatte : dan amedeo lazarescu , in plus o zicala veche spune :”sa nu ai incredere in greci nici cand iti fac daruri” , .
  P.S. tariceanu este grec dupa mama !!!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.