Acasă Politic Dr. Andronescu schimbată cu Dr. Negoiță la PSD București

Dr. Andronescu schimbată cu Dr. Negoiță la PSD București

DISTRIBUIȚI

Partidul lui Ion Iliescu evoluează excepțional. După ce Vanghelie o garanta pe profesoara universitară Ecaterina Andronescu pentru un mandat de senator, aceasta s-a retras acum lăsând locul de șef al PSD București doctorului Robert Negoiță. Acesta deși și-a luat bacalaureatul la aproape 30 de ani a absolvit în paralel între 2004-2007 – Facultatea de Drept, Universitatea Bioterra și între 2004-2008 – Facultatea de Economie a Turismului Intern şi Internaţional, Universitatea Româno – Americană iar în 2012 a devenit doctor în drept la Academia de Poliție. Ce contează că abia leagă două vorbe? Contează că cei care-l votează îl apreciază că doar n-o să-l aprecieze pe Nicușor Dan care atunci când era în clasa a XIa și a XIIa a luat punctajul maxim la Olimpiada Internațională de Matematică.
Cu Oprescu, Hrebenciuc, Ilie Sârbu, Androneasca, Oprișan, Nichita, Bunea Stancu,Șova, Ponta, Dragnea, Mircea Drăghici, Marian Neacșu, Vanghelie, Ioan Adam, Ghiță etc. în diverse stadii în drumul spre pușcărie, discursul lui Negoiță este penibil și ipocrit:

„PSD, ca întreaga societate, își dorește curățarea societății românești de acest cancer, acest putregai care este corupția. PSD își dorește o Românie curată, o Românie necoruptă”.

Negoiță a amintit că obiectivele sale dar și ale PSD sunt „o administrație eficientă și lupta împotriva corupției”. Ne lași?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.