Acasă Politic Eficientizarea repartizării biletelor de odihnă și tratament pentru pensionari

Eficientizarea repartizării biletelor de odihnă și tratament pentru pensionari

DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale o solicitare privind eficientizarea distribuirii biletelor de tratament şi găsirea unei modalităţi cât mai transparente de asigurare a acestui proces.
„Deși exista o cerere mare pentru aceste bilete, din cauza lipsei de eficiență a foștilor guvernați PSD, în anul 2018 au rămas 13.926 de bilete nealocate, iar în 2019 aproximativ 15.000. Astfel, anual, mii de pensionari au fost privați de posibilitatea de a-și trata afecțiunile și nu au putut beneficia de aceste bilete.

Recent, Ministrul Muncii a declarat că va face o analiză cu privire la modalitatea de alocare a biletelor de odihnă și tratament pentru pensionari și va fi simplificat acest proces”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Munciii informaţii despre cauzele care au condus la alocarea ineficientă şi greoaie a biletelor de odihnă şi tratament pentru pensionari. De asemenea, a solicitat prezentarea criteriilor de alocare a biletelor de tratament şi modalitățile prin care pensionarii vor intra în posesia lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.