Home Politic Elena Udrea -la fel de curajoasă ca Daniela Crudu

Elena Udrea -la fel de curajoasă ca Daniela Crudu

DISTRIBUIŢI

 

Nu credeam că voi ajunge vreodată să le dau dreptate – în același articol, și lui Udrea și lui Ponta. Ultimul legat într-un trecut nu foarte îndepărtat de un contract de muncă cu Udrea, pe când era cu Cocoș.

 

Cei doi se copiază unul pe altul în oglindă. Cum îl vede Udrea pe Ponta că zboară cu avionul, desigur însoțit de un autentic pilot, hop și ea zboară cu parașuta desigur la remorca unui profesionist al salturilor.

 

Saltul cu parașuta efectuat de Elena Udrea a fost mediatizat sub mențiunea “promovare electorală” în aproape toată presa. Doamna Udrea a scos din bănetul rămas în urma divorțului de Cocoș pentru a ne demonstra cât de curajoasă și prin urmare cât de potrivită pentru a conduce România este ea.

 

Însă pe această logică ar fi la fel de buni candidați la scaunul lui Băsescu încă vreo zece mii de prezidențiabili. Numai în 2012, Protv ne anunță că peste 11000 de oameni au sărit cu parașuta la Clinceni deci posibili politicieni de top!

 

Iar pe lângă Udrea, avem și o listă impresionantă de femei pe care curajul de a sări cu parașuta le califica cert pentru a ocupa funcții publice. Multe dintre ele au studii superioare ca și doamna Udrea, se bucura de notorietate că și domnia sa deci ne putem aștepta ca peste câțiva ani acestea să emită pretenții la posturile de ministru, președinte etc.

 

Astfel, înaintea lui Udrea au sărit în gol asistentele de la un “Show Păcătos” Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu, ultima o fostă iubită a lui Leo de la Strehaia. Daniela Crudu a sărit și ea, și ea fosta asistentă a lui Capatos, după care umblă Leo de la Strehaia să-i returneze banii pentru care nu prestase, asistentele de la Acces Direct și Răi da’ buni Iuliana Luciu și Rodica Miron, fostele asistente TV Marina Dina și Roxana Vancea, cântărețele de muzică populară Vasilică Tătaru și Matilda Pascal Cojocărița, vedetele Jasmine, Roxana Nemeș, Cristina Cioran și Nicoleta Luciu.

 

Numai prezidențiabile una și una și de asemenea potențiale purtătoare de tricouri cu măr, nu degeaba PMP este ilustrat de imaginea unui măr, a cărui simbolistică străvezie este asociată cu fructul oprit, mușcat de păcătosul Adam, chestia care a creat până la urmă ceea ce sociologii numesc demografie, prin acuplare succesivă, păcătoasă și repetată.

 

 

 

Ponta are probleme cu ridicatul

 

 

 

Păcătosul Ponta, după lansarea Elenei Udrea cu parașuta, bine strânsă între coapsele unui parașutist autentic, n-a scăpat ocazia să lanseze vitriolante atacuri la adresa fostei sale șefe.

 

Foarte perspicace, fostul angajat al Elenei Udrea, Victor Ponta s-a grăbit să menționeze că Băsescu a trecut la atac cu parașute, după ce la alt miting a spus „Udrea e o doamnă care se ocupă cu ridicatul și nu aș vrea să-i fac concurență. Nici nu aș putea fi mai bun decât doamna Udrea la ridicat”.

 

Victor Ponta a declarat, vineri, la mitingul electoral al TSD, că în ultimul timp președintele Traian Băsescu îi atacă pe pesediști cu „parașutele”, aluzie la saltul cu parașuta al Elenei Udrea, aranjat în așa fel încât să fie comentat în direct admirativ de Traian Băsescu, într-un platou de televiziune. Dacă aș compara-o cu Ponta care stătea cu fundul în barcă în timp ce-l trăgeau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine despre caracterul celor doi”, a spus Băsescu, care desigur ca noi toți trebuie să fi observat că Elenei Udrea era strâns lipită de parașutistul profesionist de care era bine legată cu o grămadă de hățuri.

 

Ponta a mai spus că „nu există o jignire mai mare pentru o femeie” decât aceea de a fi dată Elena Udrea ca exemplu. „E un loc deschis și nu aș vrea să ne cadă vreo parașută în cap de la domnul Băsescu. Știți că el în ultimul timp ne atacă cu parașutele. Cea mai mare insultă la adresa unei femei din România este să o dai exemplu pe Elena Udrea. Nu există o insultă mai mare, o jignire mai mare pentru o femeie”, a precizat doct Victor Ponta.

 

Ciocârlanul lui Ilici, cârpa kaghebistă s-a mai repezit curajos să-l muște de turul pantalonilor și pe Băsescu – care a precizat la rândul său că Ponta este ca o pisicuță pe preș când se află în fața sa. Cum se întoarce Băsescu puțin cu spatele cum pisicuța Ponta devine ditai dulăul. După ce Băsescu s-a pozat la mare alături de Udrea, îmbrăcat în tricoul acela ridicol al PMP, Ponta a sărit să-l tragă de tricou pe marinar.

 

„Cred că președintele și-a pierdut orice simț al măsurii și al bunului simț, pentru că altfel să te îmbraci în alb așa ca cine știe ce adolescent târziu și să îți faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când ești președintele țării, realmente cred că și-a pierdut orice simț al realității și al măsurii și mie ieri (vineri n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut așa, coșcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână și îl punea să facă poze cu ea. De obicei când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă. Eu nu cred că e foarte conștient de ceea ce se întâmplă de fapt și la ce e folosit, că e plimbat așa, e pus în geam știți cum”, a spus Victor Ponta la Târgu-Jiu.

 

 

 

Udrea știe secretele rușinoase ale lui Ponta

 

 

 

Elena Udrea i-a dat replica lui Victor Ponta după ce premierul a atacat-o dur vineri. „Probabil că primul ministru a spus și «Fă, Eleno» când a făcut acest comentariu”, a spus aceasta. Domnul Ponta folosește același limbaj pe care îl are în camerele de hotel ale colegului său Negoiță. A sări cu parașuta este chiar un gest curajos. Spre exemplu, a sări cu parașuta este mai curajos decât a merge cu bărcuța aceea trasă de SPP-iști în apă de 30 de centimetri. (…) Nu știu câte femei își doresc să fie Elena Udrea, dar sigur niciuna nu ar vrea acasă un bărbat ca Victor Ponta”, a spus Udrea.

 

Culmea, cu toții au dreptate

 

Ce vedem acum începe din ce în ce mai mult să semene cu păruiala la Bariera Vergului, pe motive de „mercurial” . Se apropie alegerile, fiecare maidanez vrea o bucățică de parizer, așa că s-a încins rău tărâța în ei și se mușcă delicat care mai de care de locurile delicate. Evident sunt mușcături jucăușe, de scenă, Udrea n-a fost atinsă nici cu o floare de PSD, de fapt, Boc a fost ciuca bătăilor pentru PSD de câte ori a venit vorba de moștenirea dezastruoasă a guvernării Boc – unde cele mai mari sume de bani le-a administrat…Udrea.Mai de demult, la un post tv Udrea a afirmat despre Ponta „Eu mă știu cu el de foarte mult timp și el știe că știu foarte multe lucruri despre el. Probabil de aceea, când a devenit președintele PSD-ului, peste noapte eu am devenit inamicul numărul 1 al său”. Și unul și altul se pare că știu lucruri teribile, dar în mod curios până acum doar se înțeapă mai mult sau mai puțin delicat, cât să anime publicul dornic de circotecă.Mai mult, pentru cei cu memorie scurtă este bine de reamintit faptul că Udrea a devenit parlamentar cu ajutorul direct al PSD, care a practicat non-combatul pentru a-i ușura accesul în parlamentul duduii lansate în politică la PSD, adusă de Cozmin Gușă, un extrem de apropiat partener al așa zișilor afaceriști ruși, crescut din coasta lui Măgureanu și Iulian Vlad, la rândul lor conspiratori moscoviți.Udrea s-a clasat pe locul șase în ierarhia electorală a ARD și pe locul 30 ca număr de voturi în campania electorală, unde a fost propulsată de fapt de bunii săi prieteni de la USL. Un jurnalist de la Neamț, Iosub Robert, care a văzut bine de la fața locului cum s-a bobinat accesul lui Udrea în scaunul de parlamentar via PSD a scris, in perioada campaniei electorale, un articol cu un titlu elocvent: “Udrea, sprijinita de USL?“ Semnul de întrebare a disparut iar schema devenita acum o evidență pentru toată lumea (sau în fine pentru o anumită parte a lumii, partea mai puțin decerebrată). Până și Crin s-a prins și s-a plâns, la o întâlnire din data de 16 mai a anului trecut cu ciracii săi , că Udrea e pe mână cu Ponta – săracul habar n-a avut că Victoraș a fost angajatul lui Cocoș cu niște ani în urmă. Culmea, acum Udrea anunță că e pe mână cu Antonescu.

 

 

 

Udrea nu mai vrea cu neputinciosul Ponta, vrea cu Antonescu

 

 

 

Citez dintr-un ultim material al blogerului Theophyle, pe numele său Ion Herescu, unul dintre cei mai inteligenți și docți comentatori ai spațiului public online. Ion Herescu a murit zilele trecute din păcate, însă analizele sale rămân.

 

Elena Udrea a stabilit, într-un interviu apărut la data de 30 aprilie în presă gălățeana, politica de alianță a partidului care declară sus și tare că preia și continuă moștenirea lui Băsescu.(…)

 

Cred că până și pentru cei mai naivi fani ai Mișcării Populare lucrurile sunt clare precum cristalul: Elena Udrea și-a asumat rolul de a trasa politica de alianțe a PMP. Ea nu este doar un comunicator și un personaj dinamic (…) – ci liderul de facto al PMP.

 

Dovadă este interviul din data de 30 aprilie, când Elena Udrea a stabilit politica de alianțe a PMP: alianța cu PNL-ul în turul II al prezidențialelor pentru susținerea lui Crin Antonescu, în schimbul aducerii PMP la guvernare. E clar că bună ziua.

 

Elena Udrea nu are nici măcar o umbră de scrupul în a se alia cu partidul care a participat la lovitura de stat din 2012, care l-a suspendat pe Traian Băsescu și care dă continue asalturi Justiției și statului de drept.(…)

 

Există în gospodăriile de la țară găini care, deși nu se ouă, cotcodăcesc mereu de zici că fac ouă la minut. Așa e și Elena Udrea. Nu are nici o realizare, însă cotcodăcește mereu ca să fie aclamată drept cocoș.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.