Acasă Politic Elena Udrea se prezintă singurică: de la furt din grădini în cursa...

Elena Udrea se prezintă singurică: de la furt din grădini în cursa pentru Cotroceni

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea, fata unui șofer de autobuz și a unei taxatoare pe autobuz din Buzău, acum candidată la funcția de președinte al României, postează cu o mândrie nerușinată pe contul său de facebook cu explicația: „O scurtă radiografie a drumului meu până la candidatura la Preşedinţia României”, un articol din ziarul Adevărul cu titlul „Elena Udrea: de la copila care sărea gardul vecinilor ca să fure roşii la cursa pentru Cotroceni”. Așadar fără nicio rușine, Elena Udrea ne prezintă fragmente selectate din trecutul ei îndepărtat, în care sărea gardul grădinilor și fura fructe și legume. Articolul spune că Udrea ar fi avut în jur de de 12 ani când fura din grădini. Deci nu ar fi răspuns penal nici dacă ar fi fost prinsă. În primii șapte ani de viață, când se pun bazele educației, copiii sunt învățați să nu pună mâna pe ce nu-i al lor. Este evident că părinții ei de condiție modestă, nu au educat-o și nici nu au supravegheat-o. Nici măcar nu era vina ei că fura. De altfel nici pe fratele ei mai mare cu trei ani părinții nu l-au educat. Acesta a răspuns la întrebarea unor jurnaliști cu „Vino, mă, încoace! Vrei să îţi dau o căpăţână în gură?!”. Deh, neamul prost! Jurnalistul buzoian Adrian Bîscă scrie pe blogul său că Adrian Udrea zis și Țuri chiar a fost condamnat în tinerețe pentru furt.
Revenind la Udrea, aceasta deși susține că trecutul ei este cunoscut, nu a dezvăluit niciodată niciun amănunt din tinerețe dar nici nu a negat vreodată legendele vulgare ce circulă pe seama ei.

Pe măsură ce se avansează în campania electorală și apare tot mai des la televizor, mâncând vocalele când vorbește, mediocra Udrea dezvăluie din ce în ce mai mult din cine e ea de fapt.

Dar o așteptăm să preia așa cum a declarat, funcțiile de președinte și de primă doamnă pentru următorii 10 ani la Cotroceni pentru că nu are ce face acasă, fată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.