Acasă Politic Europarlamentar: eliminarea Uber întoarce Bucureștiul în timp și ascunde bani mulți și...

Europarlamentar: eliminarea Uber întoarce Bucureștiul în timp și ascunde bani mulți și interese mari ale lui Firea

DISTRIBUIȚI

„Nu există niciun motiv real al interzicerii Uber și Taxify. Nu au existat plângeri de la nivelul cetățenilor, nu au existat încălcări ale legii de către companiile respective, ba dimpotrivă chiar companiile contribuie la bugetul local și la îmbunătățirea condițiilor de transport din Capitală.

Singurul motiv real al deciziei primarului este un lobby puternic, mulți bani și beneficii câștigate de un grup de interese apropiat Primarului General.

Fără îndoială că și Uber și Taxify produc concurență și nemulțumire, dar de aici și până la interzicerea a două companii private este cale lungă, iar decizia Primăriei întoarce Bucureștiul în timp.

PNL susține o dezbatere despre cum să arate transportul în Capitală în condițiile în care este evident că aplicațiile de car sharing ajută direct la reducerea aglomerației din trafic, aglomerația fiind cea mai importantă problemă a Capitalei, pentru rezolvarea căreia primarul Firea nu a făcut nimic de un an și jumătate.

Primăria trebuie să se asigure că există posibilitatea unor servicii de taxi la standarde de calitate, care să corespundă unei Capitale europene, dat fiind foarte bine cunoscute problemele taxiului din București.

În niciun caz soluția nu este distrugerea serviciului de car sharing, pentru că acesta contribuie direct la ridicarea standardelor în domeniul transportului privat și la bugetul local.”, anunță Cristian Bușoi, președintele PNL București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.