Home Politic Exasperată de românii din diaspora, Firea îl acuză pe Gunther Krichbaum că...

Exasperată de românii din diaspora, Firea îl acuză pe Gunther Krichbaum că nu-și face datoria

DISTRIBUIŢI

Printr-o declarație de presă emisă azi, purtătoarea de cuvânt a PSD și-a pus poalele-n cap și l-a criticat pe președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum. Ne-am interesat și considerăm că fertila putea fi mai drăguță, pentru că germanul este tatăl a trei copii. E drept că sunt făcuți cu aceeași soție, ceea ce pentru Firea ar putea fi un punct negativ, într-adevăr.

Firea proaspăt calificată de autoritățile române ca discriminatorie (nedefinitiv) și șantajistă (definitiv) s-a gândit ea, așa, că ar fi minunat să-i atace și pe nemții de la Berlin, nu numai pe cei din România.

Citește și  Mândră că este fertilă, Firea a fost găsită vinovată de discriminare de către CNCD

Fără să înțeleagă că Gunther Krichbaum a fost personal la secțiile de vot din Germania și Londra pentru a se informa despre votul din diaspora Firea sare cu mahalagismele pe capul acestuia.

După ce parlamentarul german a verificat personal în 16 noiembrie cum decurge votul la Stuttgart și Londra, acesta a emis un comunicat prin care își exprima opinia că se impune o anchetă a Comisiei Europene privind „împiedicarea cetățenilor români să voteze în Diaspora”.

„Împiedicarea dreptului de vot reprezintă, în opinia mea, o fraudare a alegerilor, deoarece este manipulată voinţa poporului. O manipulare atât de masivă a votului ca duminică nu s-a mai întâmplat până acum în niciun stat membru al UE”.
Cozile lungi de la ambasade şi consulate nu au fost un accident, ci „rezultatul unei decizii deliberate, prin care a fost împiedicat votul românilor din străinătate”, a precizat Krichbaum, subliniind că strategii PSD ştiau foarte bine că Victor Ponta nu are nicio şansă să fie ales de românii din diaspora.„Eu însumi am vorbit cu mulţi tineri români la Ambasada din Londra şi la Consulatul din Stuttgart. Aceşti tineri au cunoscut Europa, valorile sale şi oportunităţile (oferite de Europa) şi doresc ca aceste valori să existe şi în ţara lor. Ei au votat pentru statul de drept, pentru democraţie, egalitate în faţa legii şi împotriva corupţiei, nepotismului şi minciunilor politice”, a spus politicianul german.
„Comisia Europeană trebuie să insiste în vederea unei investigaţii amănunţite a evenimentelor. Această sabotare a votului a fost o încălcare categorică a drepturilor cetăţenilor europeni. Asta nu trebuie să rămână fără consecinţe”, a punctat preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag. 

Țața Firea imediat a simțit nevoia să-i tragă un perdaf germanului care nu-și cunoaște îndatoririle.

”Fac un apel, de asemenea, la corecta informare a acestor politicieni din mediul extern înainte de a se pronunța pe chestiuni politice care țin de România. Cel mai recent mesaj dat de Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, domnul Gunther Krichbaum, este în mod evident o opinie fundamentată pe informații incomplete, distribuite probabil în mod expres în acest fel.Toți politicienii de înalt rang din mediul extern au datoria să se informeze corect înainte de a lansa afirmații precum cea a domnului Gunther Krichbaum și să nu-și bazeze opiniile strict pe afinități în cadrul familiilor politice europene.

Gabriela Firea,

Purtător de cuvânt al PSD”

Oare dacă Gunther Krichbaum, avocat de meserie, se hotărăște să o dea în judecată pe țață, plătește PSDul sau ea? Atunci să vezi ghinion!

Citește și    Familia Pandele a tocat jumătate de milion de euro din banii lui Firea   

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.