Acasă Politic Firea, atitudine de mahala la TV după ce Băsescu i-a cerut să...

Firea, atitudine de mahala la TV după ce Băsescu i-a cerut să arate pe ce a cheltuit banii de capitala a ajuns în faliment

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte și primar al Capitalei Traian Băsescu și actualul edil al Bucureștiului Gabriela Firea s-au certat duminică seara, în direct, la Romania Tv. Băsescu a comentat faptul că Firea a spus că Bucureștiul e în faliment, iar social-democrata a cerut imediat să intre în direct să îi dea dreptul la replică.

Relatăm integral schimul de replici:

Gabriela Firea: Nu e prima oară când dl Băsescu minte. Îmi pare rău că a fost şi primar şi om politic cu experienţă să mintă. Şi acum şi acum 2 ani suma a fost de maxim 600 milioane euro din care dumnealui ştie că sunt bani care merg către transportul în comun şi către termie. A veni şi să spui că bugetul Primăriei Capitalei e de un miliard de euro. Să mai dea lecţii cui mai crede. Poate are şi o soluţie cum vom plăti primăria datoriile către Costică Constanda, provenite de pe vremea domniei sale. E atăt de simplu să vii într-un studio de TV şi să spui că X are atâtea şanse. Ce şanse avea domunl Băsescu? Eu înţeleg următorul lucru că nu trebuie să venim la televizor să minţim.

Traian Băsescu: Uitaţi-vă minciuna fără ruşine. Spune că nu are bani dar a cheltuit bani ca să înfiinţeze 22 de companii care au fost declarate ilegal infiintate de instanţă, dar a băgat în clientela politică 200 milioane. Doamna Firea minţiţi.

Gabriela Firea: Dacă nu aveţi informaţii corecte nu mai minţiţi.

Traian Băsescu: Minţiţi fără ruşine. Eu ştiu că proveniţi din trustul Intact unde asta e viaţa cu minciunile, dar nu puteţi minţi la nesfârşit.

Gabriela Firea: I-aţi păcălit pe oameni. Dacă vreţi ne vedem la judecată. Să demostraţi instanţei că s-au dat aceşti bani. După părerea mea, ar trebui să vă fie jenă.

Băsescu: Vreţi dvs care nu minţiţi să arătaţi bucureştenilor cum aţi făcut praf bugetul primăriei cu cele 22 de firme, cum aţi făcut excursii în Grecia pe all inclusive, cum aţi cheltuit pe spectacole de dimineaţa până seara.

Gabriela Firea: Sunteţi un mincinos şi cred că veţi ieşi din politică ca un mincinos.

Traian Băsescu: Sunteţi obligată să veniţi cu documente care arată cheltuielile pe care le-aţi făcut. Vedeţi hotărârile judecătoreşti şi pe urmă mă căutaţi. Dar de ce nu plătiţi. Credeţi că asta e replică? Minţind. Eu nu vă spun de cea mai joasă speţă. Dar dvs vă puteţi permite? Arătaţi bucureştenilor pe ce aţi cheltuit banii. Aţi risipit banii pe afacerile dvs şi cele din Ilfov.

Gabriela Firea: Sunteţi în afara subiectului. Încă o dată să vă fie ruşine.

Traian Băsescu: Lăsaţi-o cu ruşinea, că dacă v-ar fi cât de cât ruşine aţi arăta pe ce aţi cheltuit banii Capitalei.

Gabriela Firea: Sunteţi primarul zero. Un mincinos atât aţi fost şi vădă că şi acum la bătrâneţe arătaţi că aţi rămas tot un mincinos. Nu aţi făcut nimic la Primăria Capitalei, nu aţi făcut nimic ca preşedinte

Băsescu: Suneţi primarul 3 de zero al Capitalei. Zero primar.

Gabriela Firea: Un mincinos şi aşa aţi rămas şi la bătrâneţe

Taian Băsescu: Poate vă dovedesc că nu-s bătrân De unde până unde mă scoateţi bătrân?

Traian Băsescu Nu vreau ca un demagog ruşinos să spună pe ce aţi cheltuit bugetele. Replica se dă cu inteligenţă, nu cu minciuni.

Gabriela Firea: Primarul general Băsescu zero. A trebuit să vină Videanu, Oprescu să facă ceva.

Traian Băsescu: Dvs nici câini nu fugăriţi. Nu am nimic cu dvs, am cu minciunile pe care le spuneţi. Dezinformaţi continuu.

Traian Băsescu: Vă deranjează savanţii?

Gabriela Firea: Poate sunteţi un savant de bodegă, nu de bibliotecă. Din păcate, ieşiti din politică foarte urât.

Traian Băsescu: Dar cine v-a spus că ies.

Firea: Nu mi-e frică de gura dvs spurcată.

Băsescu: Dvs puteţi convinge bucureştenii într-un singur mod, arătaţi cum aţi cheltuit banii. Ce s-a văzut doamnă? S-a văzut că am stat fără apă caldă toată iarnă.

Firea: Păi Radetul era. Dvs eraţi atunci primarul Capitalei.

5 COMENTARII

  1. D-na Firea, in afara de limbajul si atitudinea deplorabila, nu ati transmis nimic publicului. Si totusi, pe ce ati cheltuit banii? Ca nu prea ati dat raspunsuri la intrebarea asta. Ati tot dat-o ca Basescu e vinovat. A gestionat cumva Basescu bugetul intocmit de dumneavoastra? Ma intreb si eu, daca e o coincidenta declararea bugetului falimentar in acelasi timp cu plecarea lui Dragnea!

  2. Ce țața?! Când nu ai argumente, începi cu jigniri ca o mahalagioaica, dar asta nu miră pe nimeni. Asta e marca PSD. Dar chiar și-așa, pe ce ați cheltuit banii capitalei?

  3. Firea este o rușine de primar care nu are nimic bun cu care ar putea hestiona Bucureștiul, dar ate un tupeu și un vocabular oribil. Eu cred ca bucureștenii nu merită o astfel de mahalagioaică sa le fie primar general!
    Ești un ZERO, comparat cu Domnul Basescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.