Acasă Politic Firea e iar generoasă din bani publici: acordă 250 de lei pentru...

Firea e iar generoasă din bani publici: acordă 250 de lei pentru ochelari fiecărui pensionar cu pensia sub salariul minim

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea a fost aleasă primar general cu votul majoritar al bătrânilor fără studii, în condițiile în care generația activă nu s-a prezentat la vot. Acum Firea ăși asigură al doilae mandat împărțind pomeni electorale.

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului București a aprobat astăzi proiectul de hotărâre ‘Lumina ochilor cea mai importantă. Ochelari la vârsta a treia’.

Proiectul a fost aprobat cu 38 de voturi pentru și 11 abțineri. Au votat pentru 24 de consilieri PSD, 4 consilieri ALDE, 3 consilieri PMP și 7 consilieri USR, în timp ce 7 consilieri PNL și 4 consilieri USR s-au abținut.

Primarul General, Gabriela Firea:

‘Dat fiind faptul că problemele de vedere creează un disconfort major persoanelor vârstnice, categorie în rândul căreia incidența afecțiunilor oftalmologice este foarte mare și că în București exista un număr foarte mare (peste 200.000) de pensionari cu pensii mici, propunem Consiliului General să aprobe un program prin care vor fi acordate stimulente pentru achiziționarea de ochelari de vedere.

Programul va fi derulat de centrul pentru Seniori al Municipiului București și se adresează persoanelor pensionate conform legii, care au împlinit vârsta legală de pensionare și au pensia mai mică decât salariul minim pe economie (1.162 lei). Concret, se va deconta suma de maxim 250 de lei per beneficiar, acordați o singură dată’.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.