Acasă Politic Florin Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat

Florin Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat

DISTRIBUIȚI

Guvernul Cîțu urma să fie votat astăzi în Parlament, însă cu puțin timp înainte de vot premierul desemnat și-a depus mandatul la Cotroceni.
Președintele Iohannis a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri, se arată în tr-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Florin Cîțu și-a explicat decizia: „Un mesaj important pentru români. Astăzi am luat decizia să-mi depun mandatul de Prim-Ministru desemnat Președintelui României. Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România.

Sunt un om de partid și înțeleg să fiu alături de partid și de Președintele lui în momentele dificile.

Cred cu tărie că pentru a avea succes, în alegerile care vin, Președintele partidului trebuie să fie și Prim-Ministru.

Decizia Președintelui Klaus Iohannis de a mă desemna pentru funcția de Prim-Ministru a fost o onoare. Însă ea a fost luată în contextul în care alegerile anticipate erau o soluție agreată de majoritatea partidelor. Această variantă nu mai există astăzi.

Cu responsabilitate, transparență și profesionalism am luat această decizie.

Este o decizie la care am reflectat mult în ultimul timp urmărind evoluția situației prin care trece România astăzi.

Rămân la finanțe. Avem multă treabă de făcut pentru perioada dificilă care urmează.Mulțumesc pentru încredere și susținere.”, a explicat Cîțu.

4 COMENTARII

  1. Constituția defectă şi primitivă respectată din 4 în 4 ani ne-a distanțat cu 100 ani de virusata CHINA ; de COVID 19 vom scăpa de CONSTITUȚIE nuuuuuuu??????

  2. eu cred ca de vina pentru retragerea domnului Catu este numai Ciolacu.el este cel care nu il lasa sa isi arate forta , puterea si multul profesionalism.

  3. Constituția și CCR-ul îs bine betonat de legi să asigure FRÂNAREA și nu PROPULSIA RO. :700 de parlamentari merg pe burtă și bifează la pensie….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.